Rekrytointiasiantuntija

Olen rekrytointiasiantuntija Marika Holmberg. Työskentelen rekrytointiasiantuntijana Espoon kaupungin rekrytointipalveluissa. Työtehtäväni ovat monipuoliset ja kiinnostavat; neuvon ja autan esimiehiä ilmoitusten teossa, luen hakemuksia ja tarkistan kelpoisuuksia, olen mukana haastatteluissa ja teen hakijoille wopi- työtapa-analyyseja.

Rekrytointipalvelut ovat myös mukana eri messuilla ja käymme oppilaitoksilla kertomassa Espoosta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista.  

Olen työurani aikana työskennellyt erilaisissa tehtävissä eri yrityksissä. Matkan varrella olen oppinut miten tärkeässä roolissa hyvä rekrytointi on.

Minua innostaa tehtävieni monipuolisuus ja haasteellisuus. Vedän myös Espoon kaupungin harjoittelu- ja oppilaitosyhteistyön työryhmän, jonka tehtävänä on seurata ja koordinoida sekä parantaa oppilasyhteistyötä käytännön tasolla.

Työni vaatii ihmistuntemusta, joustavuutta, positiivisuutta, yhteistyökykyä, hyvää asiakaspalveluhenkeä, uteliaisuutta uusien asioiden oppimisessa ja jatkuvaa itsensä kehittämistä.

Tiimillämme on hyvä yhteishenki ja viihdyn töissäni.    

          
Rekrytointiasiantuntija Marika Holmberg