Espoo on elämysten ja innovaatioiden puutarha

Espoo on elämysten ja innovaatioiden puutarha – Espoo Innovation Garden. Se tarkoittaa innovatiivista toimintatapaa ja yhdessä tekemisen kulttuuria, yhteisöllistä tapaa ajatella ja toimia. Espoo Innovation Garden on avoin asukkaiden, yritysten ja yhteisöjen yhteistyöverkko.

Innovaatiopuutarhan sydän sykkii Otaniemen, Keilaniemen ja Tapiolan alueella. Sinne sijoittuu Pohjois-Euroopan suurin innovaatiokeskittymä, jossa kukoistavat kansainväliset yritykset, maailman kuumin Startup Sauna, elävä kulttuuritoiminta, aktiiviset urheiluseurat ja maineikas tiede- ja tutkimusyhteisö.

Espoon kaupungin rooli on mahdollistaja. Luomme omalla toiminnallamme innovaatiopuutarhalle parhaat mahdolliset edellytykset kasvulle. Autamme yrityksiä, Aalto-yliopistoa ja muita tutkimusyhteisöjä, liikunnan, kulttuurin ja taiteen tekijöitä sekä asukkaita verkostoitumaan ja toimimaan yhteisen päämäärän eteen.

Espoon kaupunki edistää kansainvälisyyttä ja vahvistaa kaupungin houkuttelevuutta ja kilpailukykyä. Ylläpidämme suhteita ystävyyskaupunkiemme kanssa, ja toivotamme kansainväliset vieraat tervetulleiksi tutustumaan Espooseen.