Yritysneuvonta ja koulutukset

Henkilökohtainen neuvonta

Verkostoomme kuuluva YritysEspoo tarjoaa laajat palvelut, joiden tavoitteena on yrityksesi liiketoiminnan kehitys. Ohjaamme sinua eteenpäin kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa, oli kyseessä sitten yrityksen rahoitus, starttirahan jatkohakemuksen tekeminen, kansainvälistyminen, toiminimen vaihtaminen osakeyhtiöksi, sopivan toimitilan löytäminen tai omistajanvaihdos. Yrityksesi liiketoiminnan kehitys on aina myös meidän tavoitteemme.

Olet tervetullut keskustelemaan yrityksesi kehittämisestä kokeneen asiantuntijan kanssa joko yleisesti tai tiettyyn asiaan painottuen. Halutessasi voit lähettää liiketoimintasuunnitelmasi ja/tai tilinpäätöksen yritysneuvojalle tutustuttavaksi 1–2 päivää ennen tapaamista. Toiminnassa olevat yritykset voivat käyttää myös laajan asiantuntijaverkostomme palveluita. Tarvitsitpa apua sitten sopimusjuridiikassa, markkinoinnissa tai kirjanpidossa, ohjaamme mielellämme oikean tahon luo.

Yrittäjän arki on välillä haastavaa, ja joskus on hyvä vain päästä keskustelemaan yrittäjyydestä ulkopuolisen asiantuntijan kanssa. Kokeneet yritysneuvojamme ovat valmiina auttamaan eteenpäin ja opastamaan tarvittaessa jatkokeskusteluihin. Haastavia muutostilanteita varten olemassa erityisiä tuki- ja neuvontapalveluita.

Osallistuuko yrityksesi julkisiin kilpailutuksiin? Meillä sinua palvelee hankintaneuvoja, jolta saat apua siihen, miten sinun kannattaa edetä maksimoidaksesi mahdollisuutesi hankintalain määrittelemässä julkisten hankintojen sokkelossa.

Kehittämispalvelumme tarjoaa yritysneuvontaa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi ja kiinaksi, joten myös maahanmuuttajayrittäjien on helppo kääntyä puoleemme. Varaa aika yritysneuvojalle.

Visit Espoon asiantuntijat ovat tukenasi, kun suunnittelet kongressin tai tapahtuman järjestämistä Espoossa. Asiantuntija auttaa kartoittamaan sopivimmat tilat ja yhteistyökumppanit sekä tarjoaa ideoita ja vinkkejä tapahtuman käytännön toteutukseen.

Tilaisuudet 

Markkinointiklinikka

Myynti ja markkinointi ovat yrityksesi moottori. Liiketoiminnan vauhti kasvaa tai hiipuu sen mukaan, miten myyntiin ja markkinointiin käytetään ajattelua, aikaa ja rahaa. Markkinointiklinikan tavoitteena on löytää yrityksesi tilanteeseen sopivia keinoja, joiden avulla voit tehdä myyntityötä ja markkinointia systemaattisesti ja järkevillä kustannuksilla.

Klinikkatapaamisen taustaksi pyydämme sinua täyttämään lyhyen tilannekartoituksen. 45 min tapaamisen aikana käymme läpi yrityksesi kohderyhmät sekä pohdimme muun muassa kärkiviestejä ja keinoja kilpailijoista erottumiseksi. Tuloksena saat suosituksen myynnin, markkinoinnin ja viestinnän kehittämiseksi sekä tietoa markkinoinnin kehittämisen tukimuodoista.

Varaa aika markkinointiklinikalle>>
Ohjeet:

 • Valitse ensin klinikka, johon haluat varata ajan
 • Siirry kalenterissa klinikalle varattuun päivään (esim. 25.2.)
 • Täytä tietosi ja varaa aika. Saat vahvistusviestin sähköpostiisi.
 • Huom! Jos et löydä vapaata aikaa varaussivulta, klinikka on täynnä.
  Voit varata ajan myös puhelimitse 010 3366 550.
  Tapaaminen järjestetään YritysEspoon toimitiloissa: A Grid, Otakaari 5A, 02150 Espoo

Boost Up -klinikka

Boost Up -klinikka on tarkoitettu vähintään vuoden toimineille yrityksille, joissa yrittäjällä on vahva oma halu sekä mahdollisuudet kehittää ja uudistaa yritystään. Palvelun tavoitteena on tarjota yrityksille uusia eväitä uudistumiseen, kasvuun ja kehittymiseen.

Boost Up -palvelu koostuu kolmesta toisiinsa linkittyvästä kokonaisuudesta, joista kokeneen asiantuntijan kanssa räätälöidään yhdessä yrityksen tarpeisiin parhaiten soveltuvat kehittämistoimenpiteet. Yrittäjä päättää kehittämistyön jatkamisesta ja valitsee tarvitsemansa seuraavista:

1. Boost Up -klinikka
2. Analyysi
3. Konsultointi

Ensimmäinen vaihe on Boost Up -klinikka, johon sinulla on mahdollisuus ilmoittautua nyt. Lähetämme klinikalle ilmoittautuneille ennakkotehtävän tapaamiseen valmistautumista varten. Klinikkatapaaminen on noin 1,0 tuntia kestävä maksuton, henkilökohtainen sparrauskeskustelu sertifioidun asiantuntijan kanssa.
Toinen ja kolmas vaihe ovat ELY-keskuksen tarjoamia ja tukemia konsultointipalveluita. 

Boost Up -klinikka on tarkoitettu yrityksille, joilla on:

 • kasvu- ja kehityshalua
 • ainakin yksi tilikausi takana
 • mahdollisesti muitakin työntekijöitä yrittäjän lisäksi
 • talous kunnossa – oma pääoma on positiivinen eikä yrityksellä ole merkittäviä verovelkoja tai useampia maksuhäiriömerkintöjä

Lisätietoja:
Pekka Tsupari, pekka.tsupari@ytl.fi, +358 40 570 2021

Varaa aika Boost Up -klinikalle >>

Ohjeet:

 • Valitse ensin klinikka, johon haluat varata ajan
 • Siirry kalenterissa klinikalle varattuun päivään (esim. 25.2.)
 • Täytä tietosi ja varaa aika. Saat vahvistusviestin sähköpostiisi.
 • Huom! Jos et löydä vapaata aikaa varaussivulta, klinikka on täynnä.

Voit varata ajan myös puhelimitse 010 3366 550.
Tapaaminen järjestetään YritysEspoon toimitiloissa: A Grid, Otakaari 5A, 02150 Espoo

Yhteistyökumppaneita ja verkostoja 

Business Espoo tekee yhteistyötä useiden eri toimijoiden ja muiden verkostojen kanssa. Ota yhteyttä meihin. Autamme sinua oikean asiantuntijan tai kumppaniverkostomme luo.

Visit Espoo kumppaniyhteistyö

Kutsumme kaikki Espoon, Kirkkonummen ja Vihdin kuntien matkailualan ja alaan linkittyvät yritykset mukaan Visit Espoon yhteismarkkinointiin ja kumppaniverkoston toimintaan. Visit Espoon kumppanina yrityksenne pääsee mukaan aktiiviseen verkostoon sekä osalliseksi kansainvälisiä ja kotimaisia markkinointitoimenpiteitä.  Kumppaniverkoston toiminta perustuu vuosimaksulliseen liikevaihtoperusteiseen vuosimaksuun. Kumppaniverkostossa on vuositasolla mukana noin 40 yritystä. Visit Espoo järjestää ajankohtaisia verkostoitumis- ja koulutustilaisuuksia verkoston jäsenille noin 5-6 kertaa vuodessa.

Lisätietoja Visit Espoon verkkosivuilla.
Ota yhteyttä sähköpostitse: Tiina Backman, tiina.r.backman@espoo.fi

Muita yhteistyökumppaneitamme ja verkostoja, jotka auttavat yrityksiä kehittymään

KasvuOpen
Pääkaupunkiseudun Kasvupolku
Yrityskummit
Asiantuntijaverkostot