Aloittavan yrityksen osaamisen kehittäminen

Autamme sinua yrittäjyyden kaikissa vaiheissa – olitpa vasta yrittäjyyttä harkitseva tai jo pidempään yrittäjänä toiminut. Yritystoiminnan alussa yrittäjä tarvitsee tukea ja sparrausta oman liikeideansa kehittämiseen. Osaamisen kehittäminen on myös yrityksen vahvistumisen ja kasvun avain. Business Espoo tarjoaa monipuolisesti yrittäjyyskoulutusta sekä kehittää yrittäjien osaamista muun muassa seuraavista kokonaisuuksista:

  • Liiketoiminnan perusteet
  • Talouden hallinta
  • Myynti ja markkinointi
  • Tuote- ja palvelukehitys

Tutustu Business Espoo -verkoston tarjoamiin koulutuksiin toimijoiden omilla verkkosivuilla:  

Omnian koulutukset ja palvelut yrittäjille
Kauppakamarin koulutukset
Espoon yrittäjien koulutukset

Oppisopimuskoulutus

Oppisopimuskoulutus on oivallinen ja kustannustehokas tapa hankkia niin työssä kuin yritystoiminnan pyörittämisessä tarvittavaa osaamista. Käytännönläheisyys ja joustavuus tekevät siitä kätevän keinon yritykselle kouluttaa nykyistä henkilöstöä tai rekrytoida uutta. Yrittäjälle oppisopimuskoulutus on mahdollisuus kehittää ammattitaitoa ja syventää liiketoiminnan osaamista. Koulutuksessa hankittua osaamista pääsee aina hyödyntämään heti, sillä suurin osa opiskelusta tapahtuu omassa työssä, jota tuetaan koulutuksella. 

Työnantajana oppisopimuksella 
Yrittäjän osaamisen kehittäminen oppisopimuksella.


BE-studio: Oppisopimuksella osaamista yrityksen tarpeisiin 

BE-studiossa asiantuntijavieraana Omnian uraohjaaja Frida Wickholm-Jansson kertoo, miten oppisopimuskoulutus käytännössä toimii. Studion hostina johtaja Saija Äikäs Helsingin seudun kauppakamarista.


Katso BE-studio Business Espoon YouTube-kanavalla.

Mikäli kiinnostuit oppisopimuskoulutuksen tarjoamista mahdollisuuksista, ota yhteyttä Omniaan sähköpostitse: yrityspalvelut@omnia.fi tai puhelimitse 040 126 7676.