Liiketoiminnan kehittäminen

Vahvat yritykset syntyvät liiketoimintaa kehittämällä. Verkostomme palveluista löydät apua niin toiminnan luotsaamiseen oikeaan suuntaan kuin arkipäivän asiakastyöhön. Palvelumme kattavat myös sisältöjä henkilöstön kehittämiseen sekä palveluita uuden osaamisen hankkimiseen.

Organisaation kehittäminen

Startti plus palvelussa saat oman, kokeneen neuvonantajan maksutta yrityksesi tueksi. Palvelussa suunnitellaan yhdessä konkreettiset askeleet yrityksesi kannattavan kasvun sekä myynnin ja markkinoinnin kehittämiseksi. Startti plus on tarkoitettu yrittäjille, jotka ovat saaneet starttirahaa tai aloittaneet yritystoiminnan 4 kk työttömyysetuudella. Maksuttoman palvelun sinulle mahdollistavat YritysEspoo, TE-toimisto ja ELY-keskus.

Bisnesklinikat tarjoavat maksutonta sparrausapua yrittäjille ja ovat avoimia kaikille yrityksille. Klinikkatapaamisten tavoitteena on selkiyttää oman yritystoiminnan tekemisen suuntaa, hakea uudenlaisia ratkaisuja kehittämis-, muutos- ja kriisitilanteissa sekä antaa tietoa tarjolla olevista kehittämispalveluista, tuki- ja koulutusmahdollisuuksista ja rahoituslähteistä.

Uuden osaamisen hankkiminen – rekrytointikoulutukset

TE-toimiston tarjoama RekryKoulutus räätälöidään yrityksen tarpeisiin ja se kestää pääsääntöisesti 3–9 kuukautta, vähimmäiskesto on 10 koulutuspäivää. Koulutus antaa opiskelijoille ammatillista osaamista työtehtävään työnantajan tarpeen mukaan. RekryKoulutus voidaan suunnitella myös yhteistyössä useamman työnantajan kanssa.

Hanki työntekijä yritykseesi Omnian tarjoamien koulutusvaihtoehtojen avulla. Tarjolla on yrityksen erilaisiin tilanteisiin soveltuvia koulutuksia kuten TäsmäKoulutus, RekryKoulutus, Rekrytoiva työvoimakoulutus, MuutosKoulutus sekä Oppisopimuskoulutus. 

Mentorointiohjelmat ovat erinomaisia keinoja laajentaa yrityksen osaajapoolia kansainvälisten osaajien keskuuteen, ja samalla kasvattaa oman organisaation monimuotoisuusosaamista. Katso Kauppakamarin EntryPoint -ohjelma, Aalto International Talent-, Hanken International Talent- ja HelsinkiUNI International Talent -ohjelmat.

Henkilöstön osaamisen kehittäminen >>>