Apua rekrytointiin Suomessa

Ehdolleasettelupalvelu

Työ- ja elinkeinotoimisto voi etsiä avoimeen työpaikkaan työnhakijaehdokkaita sovittujen hakuehtojen mukaan asiakasrekisteristä. TE-toimisto voi myös esitellä ehdokkaat, mutta päätöksen valinnasta tekee aina työnantaja. Lue lisää ehdolleasettelupalvelusta.

Työpaikkailmoituksen julkaisu

Ilmoita avoimesta työpaikasta työ- ja elinkeinopalveluihin. Voit ilmoittaa avoimen tehtävän Avoimet paikat -palveluun, joka on Suomen käytetyin rekrytointipalvelu. Uuden avoimen tehtävän ilmoittaminen TE-toimistoon on helppoa verkkopalvelujemme kautta.

Työmarkkinatori

Tekoälyyn pohjautuvaa työmarkkinatoria kehitetään parhaillaan, ja siitä rakentuu lähivuosina kokonaisuus, jonka kautta työnhakija ja työnantaja löytävät kaikki tarvitsemansa palvelut. Työnantajana voit Työmarkkinatorille kirjautumalla julkaista avoimia työpaikkoja ja saada niihin sopivia ehdokkaita. TE-palveluiden Avoimet paikat -palveluun tehdyt ilmoitukset siirtyvät automaattisesti Työmarkkinatorille. Kirjautumalla palveluun työnantaja pääsee katsomaan avoimeen työpaikkaansa parhaiten sopivia anonyymejä työnhakuprofiileja. Myöhemmin työnantajille mahdollistuu myös anonyymien profiilien tarkastelu ilman työpaikkailmoituksen julkaisua. Työmarkkinatoria kehitetään sekä työnhakijan että työnantajan tarpeiden näkökulmasta.

Tiitus - digitaalinen rekrytointipalvelu

Omnian digitaalinen rekrytointipalvelu on Tiitus-työnhakusovellus. Tiituksen avulla voit tarjota Omnian opiskelijoille ja Omniasta valmistuneille koulutus- tai oppisopimuspaikkaa, tai hankkia yritykseesi keikkatyöntekijöitä tai vakituista henkilökuntaa.

Rekrytointitapahtumat

TE-toimistot järjestävät rekrytointitilaisuuksia ja -kampanjoita, joissa työnantajalla on mahdollisuus esitellä työtä hakeville yrityksen toimintaa ja avoimia työpaikkoja.

Työllisyyden palvelutorilla on viikoittain rekrytointitapahtumia, joissa työnantajilla on mahdollisuus esitellä avoimia työpaikkoja ja tehdä pikahaastatteluja. 

Opiskelijarekrytointitapahtumat

Omniasta löydät tekijöitä eri aloille. Ammattiin valmistuvat ja vielä opintojaan suorittavat tulevat ammattilaiset tavoitat kauttamme monin eri tavoin. DuuniOmnia kohtauttaa työnantajat ja eri alojen opiskelijat yhteisessä rekrytointitapahtumassa. Tarjoamme yrityksille myös mahdollisuuden järjestää omia kampustapahtumia.