Työllisyyden palvelutori siirtää palveluaikaansa

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
1.8.2019 klo 15.51

Espoon Työllisyyden palvelutorin syyskausi alkaa elokuussa. Samalla aukioloajat päivittyvät. Jatkossa Työllisyyden palvelutori on auki tiistaista torstaihin klo 11–15. Aukioloaikoja muokattiin asiakaslähtöisemmiksi: maaliskuussa avatulla palvelupisteellä Ison Omenan palvelutorin Pop up -tilassa on ollut vilkkainta iltapäivisin.

Työllisyyden palvelutori on aikuisille, yli 30-vuotiaille työnhakijoille suunnattu palvelu, josta saa neuvontaa ja näkökulmia työnhakuun ja kouluttautumiseen liittyvissä asioissa. Torilta saa henkilökohtaista palvelua ilman ajanvarausta. Tähän mennessä Työllisyyden palvelutorilla ja sen järjestämissä tapahtumissa on asioinut noin 800 asiakasta.

Viikoittaiset teemapäivät alkavat 8. elokuuta

Työllisyyden palvelutorilla on myös viikoittaiset teemapäivät:

  • Työnhakutiistaina saat apua työhakemuksen ja CV:n laatimiseen ja vinkkejä työnhakuun somessa.
  • Koulutuskeskiviikkona torilla vierailee oppilaitosten edustajia kertomassa kouluttautumismahdollisuuksista. Ohjelmassa on myös mm. tietoiskuja ja opinto-ohjaajien vierailuja.
  • Työnantajatorstaina tavattavissa on rekrytointiyrityksiä ja työnantajien edustajia.

Syksyn viikko-ohjelmat alkavat rekrytointitreffeillä torstaina 8. elokuuta. Lisäksi elokuussa on luvassa Rekrymarkkinat rakennusalalle (29.8.), info työttömänä opiskelusta (14.8.) ja ammatinvalintapsykologin vierailu (21.8.). Lisätietoja ja tarkemman ohjelman löydät  osoitteesta www.tyollisyydenpalvelutori.fi.

Työllisyyden palvelutori on Uudenmaan TE-toimiston ja Espoon, Helsingin ja Vantaan kaupunkien työllisyyspalveluiden yhteinen kokeilu, joka jatkuu vuoden 2019 loppuun saakka. Palvelupisteet sijaitsevat Espoossa Ison Omenan palvelutorilla, Helsingissä Pasilan TE-toimiston aulassa ja Vantaalla TYP:n tiloissa Vernissakadulla.

Työllisyyden palvelutorilla voit asioida anonyymisti eikä torilla hoideta viranomaisasioita.