Työllisyyden palvelutori

Espoon Työllisyyden palvelutori osaksi Työllisyys Espoota 

Espoossa käynnistyy  maaliskuussa  työllisyyden kuntakokeilu eli Työllisyys Espoo. 18 000 espoolaista työnhakijaa siirtyy TE-toimistosta Espoon kaupungin asiakkaaksi 1.3.2021-30.6.2023 väliseksi ajaksi. Muutoksen yhteydessä  Espoon  Työllisyyden palvelutori siirtyy osaksi Työllisyys Espoon palvelukokonaisuutta. 

Luovumme Työllisyyden palvelutori -nimestä ja toimimme jatkossa Työllisyys Espoo -nimen alla. Tarjoamme samoja tuttuja palveluja, kuten neuvontaa, rekrytointi -  ja koulutus tapahtumia. Viestimme rekrytointitapahtumista ja muista palveluistamme Työllisyys Espoon kanavissa.

Yhteystiedot 1.3.2021 alkaen 

Puhelinneuvonta:  09 8169 4000 

Sähköposti:  neuvontapalvelut@espoo.fi  

Verkkosivut:  www.tyollisyysespoo.fi  

Neuvontapiste: Ison Omenan palvelutori (3. krs), Suomenlahdentie 1, 02230 Espoo. Korona-aikana palvelemme rajoitetusti. 

Tapahtuma- ja työpaikkavinkkejä:   https://www.facebook.com/tyollisyysespoo/  

Tapahtumat

  • 15.04.2021 klo 12-13 Työnantajatreffit: Attendo

Tule mukaan Attendon työnantajatreffeille! Attendo tarjoaa kesätöitä lähihoitajille, sairaanhoitajille, hoitoalan opiskelijoille ja kokeille. Tehtävässä voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Tehtävässäsi työskentelet pääkaupunkiseudun Attendo-kodeissa. Työ on päivä- tai vuorotyötä tehtävästä riippuen. Lähihoitajan kesäsijaisuuteen tarvitset lähihoitajan tutkintoa tai 120osap lähihoitajan opinnoista. Sairaanhoitajan kesäsijaisuuteen sinulla on sairaanhoitajan tutkinto tai olet suorittanut 140op tutkinnosta. Kokin tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ravitsemusalalta tai kokemusta vastaavista tehtävistä.

Attendolta voit odottaa seuraavia asioita:
- Tukenasi toimii ja sinua perehdyttää osaava tiimi
- Uskomme, että tulet viihtymään työpaikallasi, sillä Attendo-kotimme ovat kodikkaita.
- Huolehdimme, että voit tehdä työtäsi mahdollisimman ergonomisesti.
- Olemme sitoutuneet hyvään esimiestyöhön. Varmistamme, että esimiehesi tukee sinua ja auttaa sinua jaksamaan työssäsi.

Osallistu tapahtumaan: Työnantajatreffit: Attendo tästä linkistä (Teams-tapahtuma)

  • 20.04.2021 klo 12-13 Työnhakupaja 1/3: vaikuttava CV

Miten erottua CV:llä joukosta? Mietityttääkö, mitä kaikkea CV:stä pitäisi löytyä?

Tapahtumassa saat vastauksia näihin kysymyksiin ja pääset alkuun oman CV:n teossa! Saat siis vinkkejä CV:n sisältöä koskeviin asioihin.

Tämä tapahtuma on ensimmäinen osa kolmiosaista työnhakupajaa. Jokainen työnhakupaja on oma kokonaisuutensa ja voit osallistua niihin kaikkiin tai vain osaan. 

Osallistu tapahtumaan Työnhakuapaja 1/3: vaikuttava CV tästä linkistä (Teams-tapahtuma)

  • 21.04.2021 klo 12-13 Työnhakupaja 2/3: visuaalinen CV

Opi tekemään moderni ja visuaalinen CV, jossa tuot yhdellä sivulla selkeästi ja helppolukuisesti esiin osaamisesi ja erotut eduksesi työnhaussa.

Tässä työnhakupajassa autamme sinua ottamaan Canvan tekniset ominaisuudet haltuun!

Tämä tapahtuma on toinen osa kolmiosaisesta työnhakupajasta. Jokainen työnhakupaja on oma kokonaisuutensa ja voit osallistua niihin kaikkiin tai vain osaan. 

Osallistu tapahtumaan Työnhakupaja 2/3: visuaalinen CV tästä linkistä (Teams-tapahtuma)

  • 22.04.2021 klo 12-13 Työnantajatreffit: Barona Rakennus
Etsitkö töitä rakennusalalta?  Tervetuloa mukaan työnantajatreffeille! Barona Rakennus hakee rakennusapulaisia, rakennussiivoojia ja rakennustyöntekijöitä. Voit tutustua työtehtäviin jo ennakkoon:

Rakennusapulainen:
Työtehtäväsi voivat olla avustavia rakennustöitä, siivousta, raivausta, timpurin apuna olemista jne. Sinun ei välttämättä tarvitse olla kovin kokenut, vaan tärkeintä on hyvä asenne ja halu päästä töihin. Edellytämme hakijalta työturvallisuuskorttia. Eduksi luemme aiemman työkokemuksen rakennustyömailta, oman auton käyttömahdollisuuden sekä suomen kielen taidon.
Rakennussiivooja
Työssäsi pidät huolen työmaan yleisestä siisteydestä. Työt pitävät sisällään imurointia, tavaran raivaamista sekä muita yleisiä avustavia rakennustöitä. Pärjäät varmasti tässä työtehtävässä, kun olet oma-aloitteinen, työhön tarttuva ja työtä pelkäämätön. Aikaisempi kokemus tai alan koulutus ei ole välttämätöntä, mutta on sinulle eduksi hakuprosessissa. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja täysi-ikäisyyttä. Eduksi luemme oman auton käyttömahdollisuuden ja suomen kielen taidon
Rakennustyöntekijä
Olet luotettava, tehokas ja aikaansaava rakennustyömaan moniosaaja. Haemme pääkaupunkiseudun asiakasyrityksillemme motivoituneita ja itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä rakennusmiehiä. Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta rakennustyömailta, mutta myös halu kehittyä rakennusalan töissä on tärkeää. Työturvallisuuskortti on välttämätön työllistymiselle, mutta autamme tarvittaessa sen hankkimisessa. Oman auton käyttömahdollisuus ja suomen kielen taito on eduksi. Tärkeintä kuitenkin on, että kommunikaatio pelaa ja työt sujuvat.

 

Osallistu tapahtumaan Työnantajatreffit: Barona Rakennus tästä linkistä (Teams-tapahtuma)

  • 27.04.2021 klo 12-13 Työnhakupaja 3/3: työhakemus

 Miten työhakemus kannattaa rakentaa? Minkälainen on hyvä työhakemus?

Tässä tapahtumassa keskustelemme siitä, minkälainen on selkeä ja mielenkiintoinen työhakemus.

Tapahtuma on viimeinen osa kolmiosaisesta työnhakupajasta. Jokainen työnhakupaja on oma kokonaisuutensa ja voit osallistua niihin kaikkiin tai vain osaan.

Osallistu tapahtumaan Työnhakupaja 3/3: työhakemus tästä linkistä (Teams-tapahtuma)