Työllisyyspalvelut

Espoon kaupungin työllisyyspalveluissa saat apua työnhakuun. Neuvomme CV:iden ja työhakemusten laatimisessa, työpaikkojen löytämisessä ja osaamisen päivittämisessä. Lisäksi tarjoamme yksilöllisiä työhön kuntouttavia palveluja. Tehtävämme on saada kaikki mukaan työelämään.

Palvelujamme

Ohjaamo

Ohjaamosta saat tietoa ja apua opiskelumahdollisuuksista ja ammatinvalinnasta, työnhausta ja toimeentulosta, asumisesta, sujuvasta arjesta ja taloudesta, hyvinvoinnista ja vapaa-ajan mahdollisuuksista. Yksilöohjausta eri elämäntilanteisiin, myös kohdennettua ryhmätoimintaa. Ohjaamo on avoin kaikille alle 30-vuotialle nuorille.

Työllisyyden palvelutori

Työllisyyden palvelutorilta saat henkilökohtaista neuvontaa työhön, työnhakuun tai kouluttautumiseen. Järjestämme rekrytointi- ja koulutustapahtumia. Työllisyyden palvelutori on avoin kaikille.

Omnian Osaamiskeskus maahanmuuttajille

Omnian Osaamiskeskuksesta saat koulutusta työnhakuun, suomen kieleen ja työelämätaitoihin. Palvelu on tarkoitettu yli 17-vuotiaille työttömille, espoolaisille maahanmuuttajille, joilla on oleskelulupa.

Työnhakupalvelut

Autamme sinua työnhaussa ja kartoitamme sopivia työpaikkoja. Palvelut on tarkoitettu työttömille espoolaisille työnhakijoille.

Työhön kuntoutuminen

Tarjoamme monialaisia sosiaali-, terveys-, kuntoutus- ja koulutuspalveluja sinulle, joka olet ollut pitkään pois työelämästä. Asiakkaaksi voi tulla TE-toimiston, sosiaalitoimen tai Kelan ohjauksella.