The Holy (PERUTTU)

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

The Holy pressikuva. Kuvaaja: Tero Ahonen.

Pe 29.1.2021 klo 19 (PERUTTU)

Koronakoordinaatioryhmän 4.1.2021 antaman linjauksen myötä Sellosali pysyy yleisöltä suljettuna 31.1.2021 saakka. Tämän seurauksena tämä tapahtuma on peruttu.

Rahanpalautusta voi hakea 28.2.2021 mennessä tästä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus.

Liput voi myös palauttaa postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen: 
Lippupiste Oy / "Tapahtuman nimi" palautus 
Kalevantie 2 (B-talo) 
33100 Tampere 

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä. 

-

The Holy on helsinkiläinen rockyhtye, joka on herättänyt kiinnostusta pohjoismaalaisessa musiikkikentässä jo ensijulkaisusta More Escher and Random Notes EP (2016) lähtien. Kriitikoiden kehuma esikoisalbumi Daughter julkaistiin 2018 ja odotettu toinen albumi Mono Freedom ilmestyi syksyllä 2020. Yhtyettä on kuvailtu rohkeaksi yhdistelmäksi pohjoisen melankoliaa, post-punkia, Springsteenia, Peter Gabrielia ja kraut-vaikutteita. Kaksi rumpalia, kirskuva kitaravetoinen äänivalli ja intensiivinen laulaja luovat The Holylle erityisen soundimaailman.

The Holy on alusta asti kerännyt mainetta räjähtävillä livekeikoillaan. Yhtye on kiertänyt viime vuosina aktiivisesti Euroopassa.

Viimeisin albumi Mono Freedom rakentaa utopioita maailmasta ilman ihmisiä ja käsittelee turhautumista länsimaiseen ajatukseen vapaudesta. Levyn teema on pitkälti inspiroitunut Alan Weismanin tietokirjasta The World Without Us.

Eetu Henrik Iivari (laulu, kitara), Pyry Peltonen (kitara), Laura Kangasniemi (basso), Mikko Maijala (rummut), Eero Jääskeläinen (rummut).

Kesto 1 h

Liput 25/20 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi

The Holyn verkkosivut

Tiedot ja sijainti

Aika

pe 29.1.2021 klo 19.00 - 20.00

Paikka

Sellosali

Hinta, euroa

20

Lisätiedot; hinta, lipunmyynti