Tervetuloa mukaan senioreiden ryhmätoimintoihin

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
10.8.2017 klo 14.32

Ilmoittautuminen senioreille suunnattuihin ryhmätoimintoihin on käynnistynyt. Löydä itsellesi mieleistä toimintaa Ystäväpiirin, Kohtaamistaiteen, Muistorasian tai Intoa elämään -ryhmän parista. Tarjolla on myös vapaaehtoistoiminnan koulutusta. 

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan! Kaikki ryhmät ovat maksuttomia. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Ryhmätoiminnan palveluohjaaja p. 043 825 3494 tai ryhmatoiminta.nestori@espoo.fi

Syksyn 2017 ryhmät


Intoa elämään – hyvinvointikurssi senioreille

Tule mukaan kuulemaan sekä kokemaan ja tekemään itse ja yhdessä. Asiantuntijamme kertovat uutta tietoa ravitsemuksesta, kodin turvallisuudesta, sosiaalisten suhteiden merkityksestä ja liikunnasta. Ryhmäläiset arvioivat, onko omassa elämässä mahdollista lisätä hyvinvointia.

Lisätietoa Intoa elämään -ryhmistä ja ryhmien ajankohdat


Kohtaamistaide® – iloa elämään taiteen kautta!

Kohtaamistaide on monipuolista ja yllätyksellistä taidetyöskentelyä, jota toteutetaan erilaisia menetelmiä käyttäen itsenäisesti ja ryhmässä. Aiempi kokemus taiteen tekemisestä on sivuseikka. Ryhmän järjestää Espoon kaupungin vanhusten palvelut yhteistyössä Laurea-ammattikorkeakoulun kanssa.

Lisätietoa Kohtaamistaiteesta ja ryhmien ajankohdat


Muistorasia – Muistot talteen

Muistorasiaryhmässä muistellaan elämää lapsuudesta tähän päivään. Ryhmässä kerätään ohjatusti elämänpolun varrelta merkityksellisiä muistoja, jotka tallennetaan muistorasiaan. Muistorasian voi toteuttaa monella eri tavalla ja erimuotoisena. Ryhmän ohjaajat auttavat jokaista löytämään itselle sopivan muodon.

Lisätietoa Muistorasiasta ja ryhmien ajankohdat


Ystäväpiiri® – yhdessä elämyksiä arkeen

Ystäväpiiri-ryhmässä käsitellään ystävyyttä ja yksinäisyyttä eri näkökulmista. Kunkin ryhmän toiminta suunnitellaan osallistujien toiveiden pohjalta. Moni osallistuja on myös löytänyt Ystäväpiirin kautta uusia ystäviä elämäänsä. Ryhmän järjestää Espoon kaupungin vanhusten palvelut yhteistyössä Vanhustyön keskusliiton kanssa.

Lisätietoa Ystäväpiiristä ja ryhmien ajankohdat


Vapaaehtoistoiminnan koulutusta


Startti Vapaaehtoistoimintaan

Koulutuksessa avataan vapaaehtoistoiminnan periaatteita sekä autetaan löytämään sopivia vapaaehtoistehtäviä. Vapaaehtoistoiminnan peruskoulutuksessa saat tietoa siitä, mitkä organisaatiot toimivat Espoossa vapaaehtoistoiminnan taustalla ja millaista tukea ne tarjoavat vapaaehtoisille.

Lisätietoa Startti Vapaaehtoistoimintaan -koulutuksesta


Ulkoiluystäväksi iäkkäälle

Lähde mukaan suosittuun Ulkoiluystävä-koulutukseen! Koulutuksessa saat erinomaiset valmiudet ikäihmisten kanssa ulkoiluun ja tietoa vapaaehtoistoiminnasta. Koulutuksen jälkeen voit alkaa toimia vapaaehtoisena ikäihmisten parissa. 

Lisätietoa Ulkoiluystäväksi iäkkäälle -koulutuksesta