Tenavakino: Urpo ja Turpo johtolangan jäljillä

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Urpo ja TurpoSuomi 1997 
Ohjaus: Liisa Helminen, Riho Unt 
Äänirooleissa: Antti Pääkkönen, Seppo Pääkkönen, Katariina Lohiniva, Taru Tikkanen, Olli Parviainen 
Kesto: 55 min 
Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille (S) 

Hannele Huovin suosittuihin satukirjoihin perustuva klassikkoelokuva on restauroitu ja elää valkokankaalla nyt entistäkin värikkäämmin. 

Uteliaat leikkikarhut Urpo ja Turpo asuvat lastenhuoneen kirjahyllyssä. Karhujen lempipuuhaa on lukeminen, sillä kirjoista saa oivallisia ajatuksia. Karhut keksivät mitä hauskimpia seikkailuja satujen sekoittuessa arkeen. Urpo ja Turpo pelastuvat leipäpuun ansiosta autiolla saarella, kohentelevat ennakkoluulottomasti muiden ulkonäköä, etsivät johtolankaa, uhmaavat sääntöjä, kaipaavat hiljaisuutta ja kilpailevat ollakseen maailman parhaita ja voimakkaimpia. 

Toy Storysta tuttujen lelujen lailla Urpo ja Turpo heräävät henkiin, kun kotiväki ei näe. Urpo & Turpo -elokuva viihdyttää niin aikuisia kuin perheen pienimpiä. Heidänkin on helppo seurata elokuvaa, sillä siinä puhutaan hyvää suomea.  

Koosteessa nähdään seuraavat jaksot: Urpo ja Turpo autiolla saarella, Urpo ja Tupo muuttumisleikissä, Urpo ja Turpo kuntoilevat, Urpo ja Turpo salapoliiseina, Urpo ja Turpo ovat rohkeita, Urpo ja Turpo haluavat olla rauhassa 

Elokuvan oppimateriaali 

Esitys kuuluu Tenavakino-sarjaan, joka tarjoaa maksuttomia elokuvanäytöksiä päivähoitoikäisille. Katso koko ohjelma www.espoo.fi/tenavakino.

Tiedot ja sijainti

Aika

ke 27.2.2019 klo 9.30 - 10.25

Paikka

KannuKino

Kannusillankaru 4

Järjestäjä

KannuKino, Kannusali

Hinta

Vapaa pääsy. Pakollinen ilmoittautuminen 8.1.2019 alkaen lomakkeella www.espoo.fi/tenavakino.