Teknisen ja ympäristötoimen asiakaspalvelu muuttaa Otaniemeen

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
10.4.2019 klo 10.47

Teknisen ja ympäristötoimen asiakaspalvelu siirtyy Otaniemeen

Teknisen ja ympäristötoimen asiakaspalvelu muuttaa Espoon keskuksesta Otaniemeen. Uudistuksen tarkoituksena on yhtenäistää asiakaspalvelun toimintaa ja tarjota siten entistä parempaa palvelua asiakkaille. 

Teknisen ja ympäristötoimen uudistunut asiakaspalvelupiste aukeaa asiakkaille 23.4.2019 ja se sijaitsee osoitteessa Tekniikantie 15, 2. kerros. Hissi ja portaat asiakaspalveluun löytyvät heti ulko-ovien jälkeen oikealta. Pihan pysäköintitalossa on asiakaspaikoitus. 

Muuton myötä suurin osa teknisen ja ympäristötoimen asiointipalveluista toimii jatkossa yhteisissä tiloissa. Voit asioida meillä mm. kaavoitukseen, tonttijakoihin, tontin lohkomisiin, rakennusvalvontamittauksiin, katuihin, viheralueisiin, liikenteeseen, pysäköintiin sekä johtotietoihin ja kartta-asioihin liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelutilassa voit tutustua myös moniin nähtävillä oleviin aineistoihin.

Rakennusvalvonnan asiakaspalvelu jatkaa toimintaansa Espoon keskuksessa, osoitteessa Kirkkojärventie 4. Kaupunkimittaukseen liittyvät asiakaspalvelut toimivat jo uusissa tiloissa Tekniikantiellä. 

Muutosta johtuen osa palveluistamme toimii vajaalla henkilöstöllä viikon 16 aikana ja torstaina 18.4. osa puhelinpalvelusta on suljettu.

Teknisen ja ympäristötoimen uudistunut asiakaspalvelupiste avaa kokonaisuudessaan ovensa pääsiäisen jälkeisenä tiistaina 23.4. Palvelemme asiakkaita arkipäivisin klo 8–15.30 ja puhelimitse ma, ke-pe klo 8.00–15.30 ja ti klo 10.00–15.30. Kaupunkimittauksen asiakaspalvelun ja johtotietopalvelun puhelinpalvelu on auki ma-pe 8–15.30. 

Palautetta voit antaa myös verkkosivuillamme, joko sähköisen palautejärjestelmän kautta tai Trimble Feedback -mobiilisovelluksella.

Katso myössaapumisohje Tekniikantien uusiin tiloihin (pdf, 744 Kt)