Tehdään yhdessä -festarit

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Leppävaarassa, Sellon kauppakeskuksessa ja sen ympäristössä vietetään torstaina 9. toukokuuta Tehdään Yhdessä -festareita. Ohjelmaa ja tekemistä on kaikenikäisille, aina iltapäivästä iltaan.

Tehdään yhdessä -festarit on Espoon kaupungin, yhdessä oppilaitosten, yhdistysten, järjestöjen, seurojen ja yritysten kanssa, järjestämä hyvän fiiliksen pop up -henkinen tapahtuma. Festareilla voi nähdä, oppia ja kokeilla erilaisia asioita koodaamisesta BMX-pyöräilyyn ja lasten temppuradasta senioreiden somekouluun. Festarialueella on tarjolla tekemistä kaikille ikäryhmille, vauvasta mummoon ja vaariin. Nuorille on tapahtumassa ihan oma alueensa, jossa on tilaa hengailulle, livemusaa ja DJ kello 17-20.

Katso Sellon kirjaston tarkempi ohjelma tästä.

" "

Festariohjelmassa mm.

Lapsille: Temppurata, kepparipaja, koodausta, kekaanisten pörriäisten rakentamista, kiedekokeiluja, musiikkipajoja, pomppulinna, skuuttikokeilua, sirkusta

Nuorille: nuorten oma alue, musaa, parkouria,Toughest Espoo-rata, ukulelen perusteita, mocktailien (alkoholittomien drinkkien) tekoa, graffitipaja, skeittausta, BMX, tanssia, sirkusta, bändipaja, leffa (yhteistyössä Espoo Cine), yrittäjyyspeliä. Kirjastossa e-sporttia, kirjailijavierailija.

Senioreille: Someklinikka, liikuntapalvelut ja +68-sporttiranneke esittäytyy, mielen hyvinvointi ikääntyessä, elokuva (yhteistyössä Espoo Cine)

Lisäksi mm. tekoälykioski, yhteislaulua, sanataidetta, sukellus kaupungin päätöksentekoon, Korean Osan esittäytyy, tanssiesityksiä, tutustuminen musikaaliproduktioon, 3D-tulostuspaja, kangaspainantaa, joogailua


#tehdäänyhdessäfestarit

Tiedot ja sijainti

Aika

to 9.5.2019 klo 14.00 - 20.00

Paikka

Leppävaara, Kauppakeskus Sello ympäristöineen

Leppävaarankatu 3-9, 02600 Espoo

Järjestäjä

Espoon kaupunki yhteistyökumppaneineen

Yhteystiedot

Seuraa tapahtumaa: Instagram.com/nuoriespoo

Hinta, euroa

0