Tapiolan nuorisotilan ja Me Osalliset ry:n yhteistyö muovaa nuorisotyöstä entistä yhdenvertaisempaa

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
7.5.2019 klo 15.03

Tapiolan nuorisotilan nuorten iltoihin on helmikuusta lähtien osallistunut kerran kuussa Me Osalliset ry:n erityisnuoria. Illat ovat sujuneet mukavasti ja nuoret ovat kaikki yhdessä pelanneet muun muassa pingistä, biljardia ja konsolipelejä.

Viime vuoden lopulta käynnistyneen yhteistyön ajatuksena on antaa erilaisille nuorille mahdollisuus kohdata toisiaan, sekä edistää erityisnuorten osallisuutta.

- Illat ovat onnistuneet niin hyvin, että haluamme ehdottomasti jatkaa. Syksylle onkin suunnitelmissa mm. kokkailua ja keilausreissu, kertoo nuorisonohjaaja Toni Virolainen Tapiolan nuorisotilalta.

Tärkeintä on nuorten kohtaaminen, mutta samalla opitaan tuottamaan palvelua, joka on mahdollisimman esteetöntä kaikille nuorille.

- Haluamme, että myös erityisnuoret tietävät ja löytävät palveluja, joita hekin voivat käyttää, Toni jatkaa.

Kevään yhteistyö huipentuu torstaina 9. toukokuuta järjestettävään RytmiFestiin, jolla halutaan korostaa nuorten yhdenvertaisuuden tärkeyttä. Tapiolaan saapuu tuolloin Rytmirekka, jossa nuoret pääsevät yhdessä soittamaan ja tekemään musiikkia. Musiikin lisäksi tapahtumassa on photobooth-piste, pinssipaja, ruokaa sekä yllätysesiintyjä. 

RytmiFest Tapiolan nuorisotilalla torstaina 9.5. klo 17-20.

Lisätiedot:

Tapiolan nuorisotila
Me Osalliset ry