Tapaa merellinen harrastaja joka kuun viimeisenä lauantaina KAMUssa

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
14.2.2019 klo 10.40

Kuukauden viimeinen lauantai klo 14-16

Vapaa-ajan harrastukset houkuttelevat monia meren äärelle. Tule tutustumaan KAMUssa merelliseen harrastukseen ja tapaamaan muita harrastajia Katse horisontissa -näyttelyyn.

Näyttelykeskus WeeGee: 12€ / 10 €, alle 18- ja yli 70-vuotiaat vapaa pääsy. Näyttleykeskus WeeGee on museokorttikohde.

Ohjelma

23.2. klo 13-16 Sukeltaminen

Ainutlaatuinen mahdollisuus keskustella kokeneiden sukeltajien kanssa niin Espoon, Itämeren kuin maailmankin vesistä! Vuoden sukeltaja, valokuvaaja ja suositun Vedenalainen Suomi -Facebook-sivun ylläpitäjä Pekka Tuuri on paikalla klo 13-15 ja hän esittää valokuvin vedenalaisen maailman kauneutta.

Trooppisissa vesissä kouluttajana ja kalantunnistajana toiminut espoolainen sukellusharrastaja Karoliina Salmelainen ohjaa mielellään aloittelijoita harrastuksen pariin. Tervetuloa siis kokeneet, aloittelijat ja vedenalaisesta Suomesta kiinnostuneet!

Paikka: KAMUn Salonki EMMA Shopin lähellä

30.3. Jääpurjehdus: Lasten museofestarit Traffic Jam!

Keskelle festareiden liikennejameja saapuu talvinen tuulahdus jääpurjehtijoiden mukana. Tule tutustumaan jännittävään lajiin Suomen DN-jääpursiliiton Timoleon Caravitisin kanssa.

27.4. Lintuharrastus

Espoon lintubongausmahdollisuuksista ja lintuharrastuksen monista muista puolista on kertomassa espoolainen lintuharrastaja Hanna Hyvönen, jonka vierailuun Suomenojan lintualtaalla voi tutustua myös näyttelyssä. Tervetuloa, olitpa sitten kokemuksia toisten kanssa vaihtava kokenut harrastaja tai linnuista kiinnostunut aloittelija!

29.6. Jättileijatus

Itämeren rannat ovat upeita paikkoja jättimäisten leijojen lennättämiselle! Tule juttelemaan tästä erikoisesta harrastuksesta Maria Hjeltin, maailman rannoilla leijattaneen harrastajan kanssa.

27.7. Dronekuvaus

Kiinnostaako valokuvaus dronella? Haluaisitko tallentaa maisemia ilmasta käsin? Dronekuvauksesta juttelemassa on soukkalainen Antti Mansikkamäki, jonka merelliset kuvat Kivenlahdesta ovat tuttuja sosiaalisen median ryhmistä ja Katse horisontissa -näyttelystä.

31.8. Metallinetsintä rannoilla

Tiesitkö, että hiekkarannoilta voi etsiä aarteita metallinetsimellä ja samalla tulee siivonneeksi rantoja metallista? Espoo-päivänä KAMUlla on paljon arkeologiateemaista ohjelmaa ja osana Katse horisontissa -näyttelyä ovat esittäytymässä Suomen metallinetsijät ry. Tervetuloa tutustumaan välineisiin ja juttelemaan harrastajien kanssa!