Syyskauden ohjattu liikuntatarjonta on julkaistu

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
5.7.2019 klo 16.37

Syksyn liikuntatarjonta on jo nähtävissä osoitteessa espoo.fi/ohjattuliikunta. Ohjelmassa on sekä avoimia ryhmiä, joihin ei tarvitse ilmoittautua, että kursseja, joille tulee ilmoittautua. Ilmoittautumiset alkavat 13. elokuuta.

Syksyn ilmoittautumisten yhteydessä siirrytään uuteen käytäntöön, jolla halutaan mahdollistaa liikuntakurssipaikka yhä useammalle. Tämä tarkoittaa sitä, että kuntalainen voi jatkossa ilmoittautua yhdelle liikuntakurssille aiemman kahden sijaan. Samalla avointen liikuntaryhmien määrää on lisätty.

- Haluamme tarjota aiempaa useammalle mahdollisuuden liikkua ohjatussa ryhmässä. Siksi olemme lisänneet avointen liikuntaryhmien määrää ja kokeilemme syksyllä käytäntöä, jossa asiakas voi varata syyskaudelle yhden liikuntakurssipaikan kahden sijaan. Näin saamme tarjottua kurssipaikan lähes 2600 asiakkaalle, kertoo liikuntapäällikkö Virpi Mikama.

Avoimia, viikoittain kokoontuvia liikuntaryhmiä on syksyllä jo noin 130 ja määrää on tarkoitus kasvattaa edelleen. Avoimiin liikuntaryhmiin voi tulla ennakkoon ilmoittautumatta ja ne ovat vesijumppaa lukuun ottamatta maksuttomia kaikille.

- Emme ole luopumassa ilmoittautumista vaativista kursseista kokonaan, sillä joihinkin liikuntatiloihin ei vain mahdu määräänsä enempää liikkujia. Lisäksi esimerkiksi lyhytkursseille ja erityistä tukea tarvitsevien liikuntaan voidaan ottaa vain rajallinen määrä osallistujia, Mikama jatkaa ja toivoo etenkin uusien liikkujien löytävän liikunnan pariin.

Ennen syksyn muutoksia on kuitenkin edessä vielä kesäkausi, mm. Leppävaaran urheilupuiston virtuaalijumpat pyörivät keskiviikkoisin, klo 13 alkaen, aina 28. elokuuta asti.

  • Kesän ja syksyn tarjonta löytyy:
  • Alueittain porrastettu ilmoittautuminen syyskauden kursseille alkaa 13.8. 
  • Syyskausi alkaa ma 26.8.2019
  • Ilmoittautua voi niin kauan kuin liikuntakurssilla on tilaa, myös kurssin alkamisen jälkeen.