Suurpeltoon rakennetaan ostoskeskusta

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
22.9.2016 klo 10.04

Suurpeltoon on aloitettu ostoskeskuksen rakentaminen. Liikekiinteistössä on vuokrattavaa liiketilaa reilut 4500 neliömetriä ja se valmistuu marraskuussa 2017.

Uusi moderni ostoskeskus rakennetaan kasvavan ja kehittyvän Suurpellon asukkaiden sekä lähialueiden arjen palvelujen tarpeisiin. Keskukseen tulee noin 10 uutta liikettä ja ne sijoittuvat kahteen kerrokseen. Autoileville asiakkaille löytyy 150 autopaikkaa maantasosta. Nyt rakenteilla oleva ostoskeskus voi laajentua tulevaisuudessa.

- Ostoskeskus tulee vahvistamaan merkittävästi alueen palvelutarjontaa. Alueella on hyvät julkiset palvelut kuten joukkoliikenne, kolme uutta päiväkotia sekä Opinmäki, jossa toimii päiväkodin lisäksi sekä suomenkielinen että kansainvälinen koulu, kirjasto ja alueellinen liikuntakeskus, kertoo Espoon teknisen toimen johtaja Olli Isotalo.

- NCC:llä on vahva osaaminen kaupunkirakentamisessa. Nykyaikainen Suurpellon keskus täydentää kaupan ja palvelujen osalta merkittävästi Suurpellon monimuotoisen kaupunkikeskuksen kehittymistä. Kiinteä yhteistyö Espoon kaupungin kanssa sekä vuoropuhelu asukkaiden kanssa ovat olleet avainasemassa ostoskeskuksen kehittämisessä, toteaa toimitusjohtaja Mika Soini NCC Property Developmentista.

- Suurpeltoon avattava K-supermarket vastaa alueen asiakkaiden toiveisiin tarjoten heille tavallista paremman ruokakaupan. Myös vilkkaalta Kehä II:lta on helppo poiketa ostoksille laajan valikoiman K-supermarketiin, kertoo Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Antti Palomäki.

Keskuksen liiketiloista on vuokrattu noin 80 % ja sinne on tulossa K-supermarketin lisäksi muun muassa ravintola- ja hyvinvointipalveluja. Kohde toteutetaan kansainvälisen BREEAM-ympäristöarviointijärjestelmän Very Good –tasoon. 


Lisätietoja:
Teknisen ja ympäristötoimen johtaja Olli Isotalo, Espoon kaupunki,
p. 050 593 3359
Toimitusjohtaja Mika Soini, NCC Property Development,
p. 050 673 67
Etelä-Suomen aluejohtaja Antti Palomäki, Kesko,
p. 050 65617