Sosiaali- ja terveystoimen kohdeavustukset vuodelle 2020 hakuun syyskuussa

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
12.8.2019 klo 15.24

Kohdeavustusten hakuaika vuodelle 2020 on 1.–30.9.2019. Espoon sosiaali- ja terveyslautakunta myöntää vuosittain avustuksia Espoossa toimiville järjestöille, joiden toiminta tukee ja täydentää sosiaali- ja terveystoimen palveluja.

Kohdeavustukset on tarkoitettu merkittävää yhteiskunnallista työtä tekeville järjestöille ja yhteisöille, joiden toiminta tukee ja täydentää kaupungin pyrkimyksiä vähentää terveys- ja hyvinvointieroja.

Avustuksilla tuetaan toimintaa, joka luo espoolaisille hyvän arjen perusedellytyksiä sekä edistää heidän toimintakykyään, hyvinvointiaan ja terveyttään. Samalla voidaan tukea järjestöjen keskinäistä sekä järjestöjen ja kaupungin välisen yhteistyön kehittämistä.

Avustuksia myönnetään erityisesti toimintaan, joka kohdistuu maahanmuuttajien kotoutumiseen, vanhemmuuden tukemiseen, ikäihmisten kotona asumisen tukemiseen, lasten ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseen, asunnottomuuden ehkäisyyn, työllistymisen edistämiseen, haavoittuvassa asemassa olevien tukemiseen sekä vähäosaisten auttamistyöhön.

Info- ja keskustelutilaisuus

Järjestämme kohdeavustuksien hakemuksiin liittyvän Info- ja keskustelutilaisuuden ke 14.8.2019 klo 17–18.30, Espoon Valtuustotalon kahviossa, osoitteessa Espoonkatu 5, Espoon keskus. 
 
Kahvivarauksia varten pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen viimeistään 8.8.  

Lisätietoa
erityisasiantuntija Anu Tuominen, perhe- ja sosiaalipalvelut, anu.tuominen@espoo.fi, p. 043 827 3429

Lue lisätietoa Kohdeavustukset-sivulla

Järjestöavustukset

Järjestöavustukset tulevat hakuun lokakuussa

Lue lisää: Järjestöavustukset