Oma Lääkärisi Puolarmetsä muuttaa Ison Omenan palvelutorille elokuussa 2016

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
30.11.2015 klo 16.50

Espoon kaupunki avaa elokuussa 2016 useita espoolaisten palveluja kokoavan palvelutorin Ison Omenan laajennusosaan. Palvelutorilla kirjasto, nuorisopalvelut, neuvola, terveysasema, mielenterveys- ja päihdepalvelujen vastaanotto- ja ryhmätoimintaa,  yhteispalvelupiste, Kelan palvelupiste sekä HUS:n laboratorio- ja kuvantamispalvelut täydentävät ja tukevat toisiaan. Palvelut ovat helposti espoolaisten saavutettavissa ja aukioloajat ovat tavanomaista pidemmät. Länsimetron liikenne käynnistyy elokuussa 2016, jolloin Matinkylästä tulee merkittävä joukkoliikenteen keskus. Uusi liikenneterminaali bussiyhteyksineen parantaa Matinkylän saavutettavuutta myös muualta Espoosta.

Oma Lääkärisi Puolarmetsä muuttaa Ison Omenan palvelutorille. Muuton myötä terveysaseman nimi muuttuu ja aukioloajat laajenevat. Kun palvelutori elokuussa 2016 avataan, Oma Lääkärisi Iso Omena palvelee arkisin klo 8–18. Terveysaseman asiakkaita ovat pääasiassa Olarin, Kuitinmäen, Puolarmetsän, Friisilän ja Piispanpihan alueen asukkaat.

Terveysaseman nykyinen toimipiste Puolarinportti 1:ssä suljetaan kokonaan, sillä Espoon kaupunki luopuu huonokuntoisesta Puolarmetsän kiinteistöstä.

Matinkylän terveysasema ja hammashoitola jatkavat nykyisissä tiloissaan Matinkatu 1:ssä. Matinkylän terveysasemarakennuksen remontti alkaa viimeistään vuonna 2017.

Matinkylän ja Olarin neuvolat yhdistyvät palvelutorille muuttaessaan. Palvelutorilla neuvolan asiakkailla on mahdollisuus käyttää neuvolapalveluita myös iltaisin ja lauantaisin. Neuvolakäynnin yhteydessä voi hoitaa muitakin asioita, osallistua ryhmätoimintaan ja tavata alueen lapsiperheitä.