Espoo testaa Soukan terveysasemalla uudenlaista toimintamallia pitkäaikaissairauksien hoidossa

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
9.10.2020 klo 16.22

Päivitetty 5.1.2021 tieto pilotin keskeytyksestä ja tämänhetkisestä toiminnasta.
Soukan terveysaseman pilotti pitkäaikaissairauksien hoidosta on toistaiseksi keskeytetty.  Tällä hetkellä Soukan terveysasemalla hoidetaan kiireettömiä potilaista ajanvarauksella yli aluerajojen niin kuin muillakin terveysasemilla. Soukassa ei ole päivystysvastaanottoa.

Soukan terveysaseman yhteystiedot:

  • Osoite: Soukankaari 4, 02360 Espoo.
  • Sisäänkäynti kerrostalon alikulkusillan puoleisesta päädystä pohjakerroksesta
  • Asiakaspysäköinti: parkkipaikkoja löytyy lähiteiden varsilta kiekkopaikkoina. Lisäksi Soukankaari 4 A pysäköintialueella löytyy muutama asiakaspysäköintipaikka nimettynä. Pysäköidyn auton rekisterinumero on ilmoitettava Soukan terveysaseman aulatyöntekijälle vastaanotolle saavuttaessa.
  • Ajanvaraus: p. 09 816 34500 arkisin klo 7-18

Pitkäaikaissairauksien hoidon pilotti tauolla

Soukan terveysasemalla testattiin uudenlaista toimintamallia pitkäaikaissairauksien hoidossa. Pilotti on toistaiseksi tauolla ja terveysasema palvelee potilaita ajanvarauksella. 

Turvallinen vastaanotto kaikille

Saavuthan vastaanotolle vasta mahdollisimman lähellä rokotusaikaasi, etteivät odotustilat ruuhkautuisi. Suosittelemme, että yli 15-vuotiaat käyttävät vastaanotolle saapuessaan omaa kasvomaskia tai visiiriä. Muista myös hyvä käsihygienia ja turvaväli toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan, kun se on mahdollista. Jos sinulla on koronavirukseen viittaavia oireita, ota yhteyttä puhelimitse tai peru aika netin kautta. Kiitos kun pidät huolta itsestäsi ja toisista.

Mikä Soukan terveysasema?

Espoonlahden terveysasemalla sattui huhtikuussa vesivahinko ja terveysasema on suljettu. Soukan terveysasemalla hoidetaan osa Espoonlahden ja Kivenlahden asukkaiden pitkäaikaissairauksien hoidosta. Espoonlahden terveysaseman muut asiakkaat voivat käyttää Espoon toisien terveysasemien palveluja.