Töihin Espoon sairaalaan

Espoon sairaala - ikääntyneiden hoidon, kuntoutuksen osaaja ja kotona asumisen tukipalvelu Jorvin kampuksella. Hoidamme Espoon, Kirkkonummen ja Kauniaisten asukkaita.

Millaisessa sairaalassa toivoisit omia vanhempiasi, läheisiäsi tai itseäsi hoidettavan?

Jokainen ansaitsee parasta mahdollista hoitoa ja kannustusta. Työskentelemme yhdessä potilaan ja omaisten kanssa kotiutumisen edistämiseksi. Kuntoutusta ohjaavat potilaan tarpeet ja yhdessä sovitut tavoitteet.

Olemme osa Jorvin sairaalakampusta, joten erikoislääkäreiden tuki ja päivystävän sairaalan tutkimusmahdollisuudet ovat vieressä.

Sairaalan arkkitehtuuri tarjoaa yksityisyyttä ja yhteisöllisyyttä sopivassa mittakaavassa. Luonto, valo ja taide ovat voimaannuttavia ja tuovat iloa potilaille, läheisille ja henkilöstölle. Sairaalassa on 270 taideteosta EMMA – Espoon modernin taiteen museon ja Saastamoisen säätiön kokoelmista.

Espoon sairaalassa työskentelee yli 400 hoidon ja kuntoutuksen ammattilaista. Kaikki potilashuoneet ovat yhden hengen huoneita.

  • Yhteensä 247 potilaspaikkaa
  • 22-paikkainen päivystysosasto Jorvin päivystysrakennuksessa
  • 15-paikkainen saatto- ja palliatiivisen hoidon osasto Villa Glims
  • 210 paikkaa profiloiduilla osastoilla: haavanhoito, psykogeriatria, ortopedinen kuntoutus, neurologinen kuntoutus, infektiot
  • Geriatrinen arviointi- ja konsultaatiopoliklinikka, muistipoliklinikka, geropsykiatrian poliklinikka, palliatiivinen poliklinikka, infuusiopoliklinikka, näyttöpoliklinikka
  • Kotisairaala
  • Kotihoidon ja pitkäaikaishoidon lääkäripalvelut

Moniammatillinen työtiimimme takaa hyvän työyhteisön ja tuen.

Espoon sairaalassa työskentelee muun muassa sairaanhoitajia, lähihoitajia, erikoislääkäreitä ja terveyskeskuslääkäreitä. Meillä on laaja joukko eri alojen terapiahenkilöstöä, esimerkiksi fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja sekä puhe-, ravitsemus-, jalka- ja musiikkiterapeutteja.

Espoo on luotettava ja joustava työnantaja.

Espoon kaupungin työntekijänä saat monia etuja, jotka tekevät Espoosta ainutlaatuisen paikan elää, työskennellä ja kehittyä. Pyrimme tukemaan henkilökunnan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla.

Katso avoimet työpaikat Espoon sairaalassa (siirryt Kuntarekryyn)

Lue lisää, millainen Espoon kaupunki on työnantajana sekä miten Espoon kaupunki rekrytoi.

Lääkäriksi Espoon sairaalaan?
Meillä on laaja koulutusohjelma ja hyvät erikoistumismahdollisuudet!

 

Tervetuloa kehitysmyönteiseen, innokkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme!

Tarjoamme sinulle hyvät ja laadukkaat koulutusmahdollisuudet, ammatillista kehittymistä, haastavan ja monipuolisen työn sekä luotettavan ja ison työnantajan edut.

Meiltä löytyy sekä vakinaisia että määräaikaisia tehtäviä joustavilla toimenkuvilla, myös osa-aikaisen työn tekeminen on mahdollista.

Ole yhteydessä ja jutellaan työmahdollisuuksistamme enemmän: