Pysäköinti Espoon sairaalassa

Espoon sairaalan alla on kolmikerroksinen pysäköintilaitos, jossa on tuhat pysäköintipaikkaa. Asiakaspysäköinti sairaalan pysäköintilaitoksessa on maksullista ympäri vuorokauden.

Asiakkaat ottavat puomilaitteelta sisäänajon yhteydessä pysäköintilipun. Lippu tulee säilyttää pysäköinnin ajan.

Pysäköinnin päättyessä lipuke syötetään kassa-automaattiin, joita on joka pysäköintikerroksen hissiaulojen yhteydessä.

Maksamiseen voi käyttää yleisimpiä maksukortteja tai käteistä rahaa. Kassa-automaatit hyväksyvät sekä kolikoita että setelirahaa.

Pysäköinti on maksullista kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Hinta on 1,00 €/ alkava 50 min. 

Kadonneesta pysäköintilipukkeesta peritään 20 € maksu.

Jos auto on parkkihallissa alle puoli tuntia, voi parkkihallista poistuessa ajaa suoraan puomille. Sisäänajon yhteydessä otetulla lipukkeella pääsee maksutta ulos puolen tunnin ajan.

Vammaisten pysäköintiluvalla pysäköinti on maksutonta. Kun ajat parkkihalliin, ota pysäköintilippu sisäänajopuomilta mukaasi. Sairaalasta lähtiessäsi saat ilmaisen ulosajolipun, kun esität pysäköintilipun sekä invakortin infopisteessä. Infopiste sijaitsee sairaalan sisääntuloaulassa.

Pitkäaikaispysäköinti pysäköintilaitoksessa on kielletty. Sairaalassa työskenteleville pysäköinti on sallittu työpäivän/-vuoron aikana. Kiinteistö Oy Espoon sairaalalla on oikeus siirrättää ajoneuvo omistajan/haltijan kustannuksella Espoon kaupungin osoittamalle alueelle.