Massarokotuspiste aukeaa Metro Areenalle - tarjolla mahdollisuus keskustella Punaisen Ristin vapaaehtoisten kanssa

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
18.2.2021 klo 15.35

Espoo avaa uuden rokotuspisteen isojen väkijoukkojen rokottamiseen Metro Areenalle. Rokotuspiste on tarkoitus ottaa käyttöön viikolla 9. Metro Areenan rokotuspisteeseen, kuten muihinkin rokotuspisteisiin, voi saapua ainoastaan ajanvarauksella.

Rokotuksen yhteydessä mahdollisuus keskustella SPR:n vapaaehtoisten kanssa

Koronarokotusten yhteydessä espoolaisilla on mahdollisuus purkaa tuntojaan ja keskustella SPR:n vapaaehtoisten kanssa, mikäli hän niin haluaa. ” Korona-aika on ollut monelle raskasta ja stressaavaa. Olemmekin täällä tukemassa ja kuuntelemassa rokotuksiin saapuvia”, kuvailee Punaisen Ristin Helsingin ja Uudenmaan piirin ensiaputoiminnan koordinaattori Niina Hirvonen

Toiminta rokotuspisteessä on suunniteltu turvavälit ja asiakkaiden turvallisuus huomioiden

Kulku rokotukseen tapahtuu Metro Areenan pääovien kautta, josta ilmoittautumisen jälkeen siirrytään odottamaan omaa rokotusvuoroa rokotuspisteen luokse. Rokotuksen jälkeen siirrytään aulatilaan tarkkailuun 15 minuutin ajaksi. Poistuminen tiloista tapahtuu suoraan tarkkailuaulasta omien ulko-ovien kautta. ”Olemme suunnitelleet kulun siten, että asiakkaat virtaavat tilan läpi. Ristikkäinen kulku ja kohtaamiset toisten kanssa on minimoitu.” kertoo Metro Areenan toimitusjohtaja Katariina Järveläinen.

Espoon rokotuspisteiden suunnittelussa ja toteutuksessa ovat olleet tiiviisti mukana myös Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelujen ammattilaiset.

Tällä hetkellä rokotusvuorossa ovat vuonna 1941 ja sitä aiemmin syntyneet sekä sellaiset vuosina 1956 -1952 syntyneet henkilöt, joilla on vakavalle koronavirustaudille erittäin voimakkaasti altistava sairaus. Rokotusten edistyminen riippuu Suomeen ja Espooseen saatavien rokotteiden määristä.  

Tiedotamme koronarokotuksista ajankohtaisesti espoo.fi/koronarokotus

Metro Areenan rokotuspiste:

Osoite: Urheilupuistontie 3. Sisäänkäynti Metro Areenan pääovista.

Tule metrolla: Espoo Metro Areenan lähin metroasema on URHEILUPUISTON ASEMA, joka sijaitsee noin 500m päässä Areenasta. Huomaathan hypätä MATINKYLÄÄN menevään metroon.

Tule bussilla: Bussilinjat löytyvät helpoiten reittioppaan avulla. Espoon sisäiset linjat, jotka kulkevat Metro Areenan ohitse ovat: 114 Tapiola (M)-Leppävaara, 115 Tapiola (M)-Mankkaa, 119 Tapiola-Niittykumpu. Myös muita linjoja kulkee läheltä Areenaa pitkin Merituulentietä.

Tule autolla: Paikoitusalueet sijaitsevat Areenan välittömässä läheisyydessä. Henkilöautolla Areenalle pääsee Länsiväylältä Tapiolan kautta pitkin Merituulentietä, josta käännytään Koivu-Mankkaantielle tai Haukilahden rampin kautta Merituulentielle ja siitä Koivu-Mankkaantielle.  Kehä I:ltä päin tultaessa käänny Tapiolan risteyksestä Kalevalantielle ja kulje pitkin Koivu-Mankkaantietä. Myös Kehä II:lta on erinomaiset opasteet Espoo Metro Areenalle.