Espoon vanhusten palvelut mukana Kehittyvä vanhustyö -tapahtumassa 12.2.2019

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
12.2.2019 klo 8.00

Espoon vanhusten palvelut on mukana Kehittyvä Vanhustyö -tapahtumassa Finlandia-talolla 12.2.2019. Ständillä painopisteemme ovat kotikuntouksessa sekä Espoon sairaalan taiteessa toipumisen tukena.

Kotikuntoutuksen palveluesimies Laura Euramo ja projektipäällikkö Anne Lignell esittelevät Espoon kotihoidon kotikuntoutusta. Kotikuntoutus vahvistaa iäkkäiden toimintakykyä ja kotona pärjäämistä. Kotikuntoutus koostuu kahdesta palvelusta. Asiakkaan kotona tapahtuvan kuntouttavan arviointijakson aikana varmistamme, että asiakas saa tarvitsemansa hoidon ja kuntoutuksen sekä tarvitsemansa palvelut kotiin. Kotiutuspalvelu puolestaan varmistaa, että asiakas pääsee palaamaan turvallisesti kotiin sairaalahoidon jälkeen. 

Taide on kiinteä osa Espoon sairaalan toimintaa ja tuo iloa potilaille, vierailijoille sekä työntekijöille. Musiikkiterapeutti Sari Laitinen esittelee kuvin ja sävelin, miten taide näkyy sairaalan arjessa ja tukee toipumista.

Löydät meidät Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan yhteisellä osastolta 1.   Asiantuntijamme ovat tavattavissa osastolla koko tapahtuman ajan. Tervetuloa kohtaamaan ja kysymään!

Messuosaston lisäksi Espoon sairaalaan saattohoito-osaston lääkäri Kati-Pupita Mattila luennoi aiheesta Hyvän saattohoidon lähtökohdat - arvostava asenne ja kokonaisvaltainen hoito klo 13.30–14.15 Finlandia-salissa

Tarkemmat ohjelmatiedot Kehittyvä Vanhustyö -tapahtuman sivulla.

Banneri olemme mukana Kehittyvä Vanhustyötapahtumassa