Hyvää joulua!

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
21.12.2017 Omatilan tontut

Joulu herättää monessa ristiriitaisia tunteita. Pimeimpään vuodenaikaan mahtuu monenlaisia jouluja. Kaikkien joulu ei ole kuin katalogista, jossa täydellisen onnellinen perhe istuu herkkuja notkuvassa joulupöydässä. Tai kuin kuvista, joissa täydellisen tuuhean ja kimaltelevan kuusen alle on aseteltu yksilöllisesti valittuja joululahjoja vaativaan makuun.

”Te autatte muita, joten haluaisimme auttaa teitä” – suunnilleen näin alkoi viikolla saamamme puhelu upeilta hyväntekijöiltä. Pitkin joulukuuta olemme saaneet ihastella Omatilaan tulleita, mitä kauniimpia joulutervehdyksiä. Ihmisten vilpitön halu auttaa toisiaan on saanut meidät sanattomiksi kiitollisuudesta. Vaikka jouluun liittyisi paljon surua, uskomme, että on täysin mahdollista pysähtyä pieniin hetkiin, joissa joulun herkkä kauneus näkyy. Vaikka toimimme vain välikätenä, saamme itsekin suunnatonta iloa voidessamme olla osana jotain suurempaa.

Haluamme sydämemme pohjasta kiittää aivan kaikkia saamiamme, valtavan avokätisiä lahjoituksia ja koskettavia yhteydenottoja. Olette todellisia valonkantajia. Kaikki lahjat päätyvät kauttamme eteenpäin.

Kiitos Joulupuu-keräys, Brother Christmas, Minna ja kaikki te muut – tiedätte kyllä keitä te olette!

Omatila hiljentyy joulun viettoon 24.–25.12.2017, ja palvelee jälleen Tapaninpäivänä 26.12.2017 klo 9-16.

Jouluaikaan saat apua Espoon sosiaali- ja kriisipäivystyksestä p. 09 816 42439 (24h). Myös turvaanohjaus tapahtuu päivystyksen kautta.

joululahjapaketti