Kalajärven palvelukeskuksen tulipalon korjaustyöt aloitettu

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
4.6.2019 klo 10.23

Kalajärven palvelukeskuksen palovaurioiden korjaustyöt ovat alkaneet. Ruskatalossa syttyi maanantai-iltana 29.4. tulipalo. Tulipalo sai alkunsa hammashoitolasta. Talossa sijaitsee useita Espoon kaupungin palveluja, kuten Kalajärven terveysasema, hammashoitola ja neuvola sekä kirjasto ja asiointipiste.

Päivitetty tilannekatsaus 4.6.

Kalajärven palvelukeskuksen hammashoitolatilat ovat olleet pois käytöstä 29.4. alkaen. Tilojen korjaustyöt on aloitettu heti sammutustöiden jälkeen palovauriokartoitusraportin mukaisesti. Kiinteistössä tehdään kesän aikana seuraavia korjaustöitä: hammashoitolan välinehuonetilan ja hammashoitolan varaston ennallistaminen, odotustila 2:n savu- ja nokivaurioiden sekä pilarin korjaaminen.

Korjaustöitä tehdään hammashoitolan lisäksi terveysaseman, kotihoidon ja neuvolan tiloissa. Näissä tiloissa korjataan savu- ja nokihaittoja. Koko palvelukeskuksen hajuhaitat korjataan.

Työt ovat alkaneet viikolla 18. Korjausten arvioitu valmistumisaika on alkusyksyllä. Pahoittelemme korjaustöistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Palvelemme muissa asiointipisteissä

Kalajärven terveysaseman palvelut on siirretty Samarian terveysasemalle ja hammashoitolan vastaanotot muihin hammashoitoloihin. Otamme henkilökohtaisesti yhteyttä ajan varanneisiin asiakkaisiin. 

Kalajärven neuvola tilat ovat pääosin käyttökunnossa, mutta osa vastaanotoista joudutaan pitämään muissa neuvoloissa, kuten Auroran, Espoon keskuksen, Suvelan ja Leppävaaran neuvoloissa. Kalajärven terveydenhoitajat ja lääkärit siirtyvät väliaikaisesti näihin neuvoloihin. Ilmoitamme mahdollisista siirroista asiakkaille henkilökohtaisesti.

Espoon kaupungin asiointipiste palvelee normaalisti. 

Kalajärven kirjasto palvelee normaalisti. 

* * *

Uutista on päivitetty 4.6. klo 11:10