Ajanvaraus ja neuvonta

Äitiys- ja lastenneuvoloissa on käytössä keskitetty ajanvaraus ja neuvonta numerossa p. 09 816 22800 (pvm/mpm). Palvelu on avoinna arkisin klo 8.30–14.30. Varatun ajan voit peruuttaa mihin vuorokauden aikaan tahansa jättämällä viestin vastaajaan.

Voit joko jäädä linjalle odottamaan, että puheluusi vastataan, tai vaihtoehtoisesti voit valita takaisinsoiton, jolloin terveydenhoitaja soittaa sinulle takaisin. Ellet pysty vastaamaan takaisinsoittoon, sinulle soitetaan myöhemmin uudelleen, yhteensä kolme kertaa. Lupaamme, että kaikki palveluun tulleet puhelut hoidetaan saman arkipäivän aikana.

Tarvittaessa voit saada pidemmän ajan tai lisäkäynnin neuvolaan. Lisäksi voit saada neuvontaa terveydenhoitajalta raskauteen tai vanhemmuuteen ja lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvissä kysymyksissä.

Ajanvaraus verkossa  leikki-ikäisten määräaikaistarkastuksiin

Voit varata verkossa ajan 1-, 1,5-, 2-, 3-, 5- ja 6-vuotiskäynnille Espoon neuvoloihin. Muihin määräaikaistarkastuksiin aika varataan puhelinpalvelun kautta.

Ajanvaraus verkossa edellyttää lapsen huoltajan tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Neuvolan ajanvaraus

OmaNeuvola-verkkopalvelu

OmaNeuvola on odottavan äidin tietopankki, josta löydät neuvolakäynteihin, raskauteen ja vanhemmuuteen liittyvää tietoa. Palvelussa voit myös tarkistaa äitiysneuvolan ensikäynnin ajankohdan ja valmistautua käynnille esitietolomakkeen avulla.

Saat OmaNeuvola-palvelun käyttöösi varatessasi ensimmäistä äitiysneuvolakäyntiä neuvolan keskitetystä ajanvarauksesta ja neuvonnasta, p. 09 8162 2800 (pvm/mpm). Neuvolan puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 8.30–14.30.

Palvelun käyttö edellyttää tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

OmaNeuvola