Koronaviruksen vaikutukset lasten kuntoutuspalvelujen toimintaan

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
22.12.2020 klo 10.06

Suomessa ja maailmalla leviävän koronaviruksen leviämisen estämiseksi lasten puhe- ja toimintaterapian sekä lasten psykologipalvelujen kiireetöntä toimintaa on muokattu mahdollistaaksemme turvalliset palvelut.

Pidämme tapaamisia myös etätyövälineiden ja puhelimen välityksellä. Asiakkaat voivat olla yhteydessä omaan työntekijäänsä mahdollisen puhelin- tai etäohjauksen saamiseksi. Aina käyntiä ei ole mahdollista toteuttaa etävastaanottona.

Ryhmämuotoisia palveluita järjestäessämme noudatamme voimassa olevia turvallisuussuosituksia.

Nettisivuiltamme löytyy vinkkejä kotiharjoitteluun. 

Vastaanotolle vain terveenä

Vastaanotolle saa tulla vain terveenä. Toivomme, että tiloihimme ei tulla isolla joukolla, jotta odotustilojen asiakasmäärä ei tule liian suureksi. Toivomme, että  vastaanotolle tulee vain yksi saattaja. Vastaanotolle tultaessa työntekijöiden ja asiakkaiden tulee noudattaa voimassa olevaa maskisuositusta, hyvää käsi- ja yskimishygieniaa sekä turvavälejä. Pyrimme hoitamaan tulkkipalvelut mahdollisuuksien mukaan etänä.

Suomessa ja maailmalla leviävä koronavirus otetaan Espoon kaupungilla vakavasti. Asiakkaidemme ja henkilöstön terveys ja hyvinvointi ovat meille tärkeitä. Seuraamme jatkuvasti tilanteen kehittymistä ja pidämme kuntalaiset ajan tasalla mahdollisista muutoksista. Teemme parhaamme, jotta tästä tilanteesta koituisi mahdollisimman vähän haittaa espoolaisille.