Unelmien sote-palvelut -yhteisö

Millaisia sosiaali- ja terveyspalveluja Länsi-Uudellamaalla pitäisi olla? Miten teemme niistä tunnettuja ja helposti saavutettavia: palveluja, jotka on helppo löytää, joissa kukaan ei eksy matkalla, ja joissa ihminen kohdataan ihmisenä?

Rakennetaan yhdessä Länsi-Uudellemaalle sote-palvelua, joka tuo meille kaikille terveyttä ja hyvinvointia ja josta voimme kaikki olla ylpeitä!

Tule mukaan!

Unelmien sote-palvelut -yhteisössä voit vaikuttaa sote-palvelujen kehittämiseen osallistumalla keskusteluihin ja muihin tehtäviin. Voit myös jättää ehdotuksia ja kysymyksiä. 

Toivotamme kaikki asukkaat, järjestöt, vammais- ja vanhusneuvostot, nuorisovaltuustot ja muut yhteistyökumppanimme lämpimästi tervetulleiksi mukaan rakentamaan Länsi-Uudenmaan sote-palveluja!

Yhteisössä tapahtuu:

  • Kysy ja keskustele
  • Nuorten mielenterveyspalvelujen kehittämisryhmä 15-22-vuotiaille. Mukaan mahtuu vielä. Voit osallistua nimimerkillä. Tiedustelut ja ilmoittautuminen: petri.luomaa@espoo.fi.
  • Kysely käynnissä 24.6.2021 asti: Mitä toivot perhekeskukselta?
  • Elokuussa pääsemme arvioimaan digiklinikan chat-palvelun toteutusta.

Koronatilanteen vuoksi toimimme tällä hetkellä sähköisissä kanavissa. Myöhemmin tänä vuonna järjestämme myös muunlaisia osallistumisen mahdollisuuksia.