Avokuntoutuspalveluiden sähköinen ajanvaraus

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
1.6.2020 klo 0.00

Voit varata, perua ja siirtää vastaanottoaikoja avofysioterapiaan sekä aikuisten toiminta- ja puheterapiaan.

Voit varata tutkimus- tai ohjausajan vastaanotolle sähköisen ajanvarauksen kautta, jos olet yli 18-vuotias etkä tarvitse vieraan kielen tulkkia ja kun sinulla on lääkärin, hoitajan, puhe-, toiminta- tai fysioterapeutin suositus tai lähete. Voit myös siirtää ja perua varatun ajan. Aikaa varatessa kuvaa aina tulosyysi ja kerro onko sinulla lähetettä.

Avofysioterapiassa voit varata ajan myös 8-14 -vuotiaalle lapsellesi.

Huomioithan, että kaikkia aikoja ei voi perua tai siirtää sähköisesti. Ajat saattavat olla sidottuja tiettyyn ajanjaksoon tai sijaintiin, jolloin ajan peruminen tai siirto edellyttävät keskustelua. Jos sähköisessä ajanvarauksessa ajan peruminen tai siirto eivät onnistu, ole hyvä ja ota yhteyttä keskitettyyn ajanvaraukseemme.

Kehitysvammaisten puheterapian tai toimintaterapian ajanvaraus sekä kaikki kotikäynti ja yläraajan lastojen valmistusajat varataan puhelimitse keskitetyn ajanvarauksen kautta.

Ajanvaraus puhelimitse
09 816 36 000 (takaisinsoittopalvelu). Puhelinaika ma–pe klo 8.30–13.00

Sähköinen ajanvaraus videovastaanotolle

Toteutamme puheterapia-, toimintaterapia- ja fysioterapiakäyntejä myös videovastaanottoina.

Voit varata sähköisesti ajan fysio-, toiminta- ja puheterapian videovastaanotolle, mikäli olet edellisellä vastaanottokäynnillä sopinut siitä terapeutin kanssa.

Lisäohjeita ja suositeltavat selaimet löydät videovastaanoton käyttöohjeista (pdf, 346 Kt)