Seniorit juhlivat syntymäpäiviä yhdessä

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
13.2.2015 klo 13.50

Seniorien syntymäpäiväjuhla kuuluu Elinvoimaa ikääntyville -ohjelman uusiin avauksiin. Ensimmäisiä yhteissynttäreitä vietettiin Sellosalissa keskiviikkona 11.2. Juhlaan oli kutsuttu senioreita lähinnä Suur-Leppävaaran alueelta. Kaikilla kutsutuilla on jokin syntymäpäivä tänä vuonna.


Aamupäivä aloitettiin kakkukahveilla.

Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä ja perusturvajohtaja Juha Metso

Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä ja perusturvajohtaja Juha Metso kättelivät sisääntulijat Sellosalin ovella. Avauspuheessaan Jukka Mäkelä onnitteli kaikkia tänä vuonna syntymäpäivää viettäviä ja kertoi ensimmäisestä sähköjunamatkastaan, joka suuntautui Leppävaarasta Helsinkiin. Juha Metso muistutti, että läheiset ihmissuhteet ja halaaminen lisäävät hyvinvointia.

Pirkko Mannola ja Pekka Pentikäinen
Yleisö lauloi mukana, kun taiteilija Pirkko Mannola ja säestäjä Pekka Pentikäinen vetivät vauhdikkaan puolituntisen.

Messuständit
Messuständeillä esiteltiin monipuolisia senioripalveluja.

Jumppakuminauha venyi musiikin tahdissa
Jumppakuminauha venyi musiikin tahdissa moneen suuntaan.

Tilaisuuden lopuksi kyseltiin seniorien näkemyksiä erilaisista asioista. Äänestysvälineenä toimi TV:n kaukosäädintä muistuttava kapula, ja vastaukset saatiin välittömästi nähtäville. Ei-tieteellisen mutta mielenkiintoisen kyselyn tulokset kertoivat, että juhlakutsu oli saanut liikkeelle liikunnasta ja kulttuurista kiinnostuneita senioreita. Tunnelma oli korkealla ja suuri osa antoi tilaisuudelle kiitettävän arvosanan. Tätä kysyttiin ja näin vastattiin.

Syntymäpäiväjuhlia kehitetään osallistujilta saadun palautteen perusteella. Vastaavia tilaisuuksia järjestetään jatkossa eri puolilla Espoota, seuraavan kerran ensi syksynä.