Senioreiden palvelukeskukset suljetaan

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
22.10.2020 klo 15.55

Päivitetty 26.10.: Lisätty tieto  kampaamo- ja jalkahoitopalveluista.

Espoon keskuksen, Tapiolan, Haukilahden ja Kauklahden palvelukeskukset senioreille suljetaan maanantaina 26.10.2020 vuoden loppuun saakka. Palvelukeskusten avaamista arvioidaan vuoden lopussa.

”Meille on ensiarvoisen tärkeää suojella koronaviruksen riskiryhmäläisiä, joita palvelukeskusten asiakkaat ovat.  Koronavirustilanteen kiihtyessä olemme päättäneet sulkea palvelukeskukset”, asiakasohjauspäällikkö Sirpa Immonen sanoo.

Palvelukeskuksissa suunnitellaan parhaillaan etäyhteyksillä järjestettävää toimintaa. Tiedotamme palvelukeskusten etätoiminnasta myöhemmin palvelukeskusten verkkosivuilla.

Kotona asuville muistisairaille järjestettävä päivätoiminta jatkuu ennallaan. Päivätoiminnan mahdollisista muutoksista olemme asiakkaisiin aina henkilökohtaisesti yhteydessä.

Tapiolan palvelukeskuksessa kampaamo- ja jalkahoitopalvelut jatkuvat ajanvarauksella.

Palvelukeskukset ovat espoolaisten senioreiden kokoontumispaikkoja, joissa voi viettää aikaa, harrastaa sekä osallistua erilaisiin tapahtumiin.  Palvelukeskukset suljettiin keväällä koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Soukan ja Leppävaaran palvelukeskukset ovat olleet suljettuina keväästä alkaen. Muissa palvelukeskuksissa on syksyn aikana järjestetty pienimuotoista toimintaa ja palvelukeskuksista on voinut esimerkiksi varata vuoron kuntosalille.