Kauklahden palvelukeskus

Palvelukeskus on alueen ikäihmisten kohtaamispaikka, jossa voit ruokailla, viettää aikaa, harrastaa sekä osallistua erilaisiin tapahtumiin. Myös lukuisat eläkeläis- ja seniorijärjestöt järjestävät toimintaa palvelukeskuksessa.

Lounasruokailu

Lounas on tarjolla arkisin klo 11–13. Lounasravintola on auki arkisin klo 8–14.
Lounasruokalan ruokalistat ja hinnat

Tietoa palveluista ja toiminnasta

Palvelukeskuksen ilmoitustaululla ja infopisteessä on tietoa senioreille suunnatuista tapahtumista ja toiminnasta. Kävijöiden käytössä on tietokone. Jos haluat opastusta sen käytössä, sovi etukäteen asiasta viriketoiminnanohjaajan kanssa. Omahoitopisteessä voit esimerkiksi mitata verenpaineesi.

Käden taidot

Kädentaitojen ryhmä kokoontuu torstaisin klo 9.30–12 monitoimitilassa.
Pihaverstaalla on kahdet isot kangaspuut, joiden käyttöön voi varata ajan viriketoiminnanohjaajalta. 

Liikunta

Tuolijumppa torstaisin klo 10.15–11 liikuntasalissa.
Kuntosalia voit käyttää arkisin vapaaharjoitteluvuoroilla. Kuntosalilla on hydrauliset kuntosalilaitteet.
Opastusta kuntosalilaitteiden käyttöön saat keskiviikkoisin vapaaharjoitteluvuorolla. Varaa aika opastukseen viriketoiminnan ohjaajalta.

Ryhmätoiminta

Palvelukeskuksessa järjestetään monenlaista ryhmätoimintaa. Ryhmät ovat pääsääntöisesti avoimia kaikille. Hyvinvointiryhmiin on ennakkoilmoittautuminen. Ryhmätoiminta löytyy viikko-ohjelmasta.

Vapaaehtoiseksi palvelukeskukseen

Vapaaehtoistoiminta on tärkeä osa palvelukeskuksen arkea. Vapaaehtoiset muun muassa ohjaavat erilaisia harraste- ja peliryhmiä ja osallistuvat yhteisten tapahtumien järjestämiseen. Jos haluat toimia vapaaehtoisena, ota yhteyttä palvelukeskuksen henkilökuntaan tai käy tutustumassa vapaaehtoistehtäviin Espoon vapaaehtoisverkoston sivuilla.

Palvelukeskusten tilojen käyttö

Palvelukeskusten tiloja voivat varata ensisijaisesti seniori- ja eläkeläisjärjestöt omaan yleishyödylliseen toimintaansa. Muut käyttäjät voivat vuokrata tiloja sopimuksen mukaan. Tiloja voi tiedustella palvelukeskusten viriketoiminnanhjaajilta tai toimistosta.

Tervetuloa mukaan toimintaan!