Haukilahden palvelukeskus

Palvelukeskus on alueen ikäihmisten kohtaamispaikka, jossa voit ruokailla, viettää aikaa, harrastaa sekä osallistua erilaisiin tapahtumiin. Myös lukuisat eläkeläis- ja seniorijärjestöt järjestävät toimintaa palvelukeskuksessa

Lounasruokailu

Lounas on tarjolla arkisin klo 11–13
Lounasruokalan ruokalistat

Tietoa palveluista ja toiminnasta

Palvelukeskuksen ilmoitustaululla ja infopisteessä on tietoa senioreille suunnatuista tapahtumista ja toiminnasta. Haukilahden palvelukeskuksen henkilökunta on palvelukeskuksessa tavattavissa kerran viikossa palvelukeskuksen viikko-ohjelman mukaan tai etukäteen sovitusti. 

Liikunta

Palvelukeskuksessa on erittäin runsaasti eri toimijoiden järjestämiä liikunta-, kuntopiiri ja tanssi ryhmiä. Löydät ryhmät palvelukeskuksen viikko-ohjelmasta.

Ryhmätoiminta

Palvelukeskuksessa järjestetään monenlaista ryhmätoimintaa. Ryhmät ovat pääsääntöisesti avoimia kaikille. Hyvinvointiryhmiin on ennakkoilmoittautuminen. Ryhmätoiminta löytyy viikko-ohjelmasta.

Vapaaehtoiseksi palvelukeskukseen

Vapaaehtoistoiminta on tärkeä osa palvelukeskuksen arkea. Vapaaehtoiset muun muassa ohjaavat erilaisia harraste- ja peliryhmiä ja osallistuvat yhteisten tapahtumien järjestämiseen. Jos haluat toimia vapaaehtoisena, ota yhteyttä palvelukeskuksen henkilökuntaan tai käy tutustumassa vapaaehtoistehtäviin Espoon vapaaehtoisverkoston sivuilla.

Palvelukeskusten tilojen käyttö

Palvelukeskusten tiloja voivat varata ensisijaisesti seniori- ja eläkeläisjärjestöt omaan yleishyödylliseen toimintaansa. Muut käyttäjät voivat vuokrata tiloja sopimuksen mukaan. Tiloja voi tiedustella palvelukeskuksen henkilökunnalta.

Tervetuloa mukaan toimintaan!