Espoon keskuksen palvelukeskus

Palvelukeskus on alueen ikäihmisten kohtaamispaikka, jossa voit ruokailla, viettää aikaa, harrastaa sekä osallistua erilaisiin tapahtumiin. Myös lukuisat eläkeläis- ja seniorijärjestöt järjestävät toimintaa palvelukeskuksessa.

Lounasruokailu

Pihatalon Lounasravintola on lähellä ja tarjoaa maittavaa ruokaa.
Kahvila avoinna: 10.00 - 13.00
Lounas: 10.30 - 13.00
Osoite on: Virastopiha 3 B, 02770 Espoo.

Tietoa palveluista ja toiminnasta

Palvelukeskuksen ilmoitustaululla ja infopisteessä on tietoa senioreille suunnatuista tapahtumista ja toiminnasta. Kävijöiden käytössä on tietokone. Jos haluat opastusta sen käytössä, sovi etukäteen asiasta viriketoiminnanohjaajan kanssa. Omahoitopisteessä voit mitata verenpaineesi.

Seurakunta järjestää hartaustilaisuuksia suomen- ja ruotsinkielisenä, 1-2 kertaa kuukaudessa, maanantaisin ja torstaisin klo 14 ruokasalissa. Tarkemmat päivämäärät löytyvät ilmoitustaululta. 

Palvelukeskuksessa on karaoke-laitteet, joiden käytöstä voi sopia henkilökunnan kanssa

Käden taidot

Kädentaitoja voi harrastaa palvelukeskuksessa itsenäisesti tai ohjatusti.
Askartelutilassa on käytettävissä ompelukone ja saumuri.  

Liikunta

Kuntosalilaitteita voit käyttää arkisin klo 8 - 16.

Vapaaehtoiseksi palvelukeskukseen

Vapaaehtoistoiminta on tärkeä osa palvelukeskuksen arkea. Vapaaehtoiset muun muassa ohjaavat erilaisia harraste- ja peliryhmiä ja osallistuvat yhteisten tapahtumien järjestämiseen. Jos haluat toimia vapaaehtoisena, ota yhteyttä palvelukeskuksen henkilökuntaan tai käy tutustumassa vapaaehtoistehtäviin Espoon vapaaehtoisverkoston sivuilla.

Palvelukeskusten tilojen käyttö

Palvelukeskusten tiloja voivat varata ensisijaisesti seniori- ja eläkeläisjärjestöt omaan yleishyödylliseen toimintaansa. Muut käyttäjät voivat vuokrata tiloja sopimuksen mukaan. Tiloja voi tiedustella palvelukeskuksen viriketoiminnanohjaajilta tai toimistosta.

Tervetuloa mukaan toimintaan!