Espoon keskuksen palvelukeskus

Palvelukeskus on alueen ikäihmisten kohtaamispaikka, yhteinen olohuone, jossa voit viettää aikaa, harrastaa sekä osallistua erilaisiin tapahtumiin. Myös lukuisat eläkeläis- ja seniorijärjestöt järjestävät toimintaa palvelukeskuksessa.

Lisätietoja palvelukeskuksista löydät palvelukeskusten verkkosivuilta.

Tietoa palveluista ja toiminnasta

Palvelukeskuksen ilmoitustaululla on tietoa senioreille suunnatuista tapahtumista ja toiminnasta. Palvelukeskuksen henkilökunnalta voit aina kysyä lisätietoa ja neuvontaa.

Käden taidot

Kädentaitoja voit harrastaa mm. Avoimessa taide- ja käsityökerhossa keskiviikkoisin klo 9.00–12.00.

Liikunta

Kuntosali tutuksi -tunneilla saat laiteohjausta. Voit harjoitella kuntosalillamme itsenäisesti vapaaharjoitteluvuoroilla, joita on joka arkipäivä. Lisäksi tarjoamme mm. joogaa ja perusliikkumisen harjoittelua ryhmissä. Katso tarkemmat aikataulut kauden ohjelmasta.

Ryhmätoiminta

Palvelukeskuksessa järjestetään monenlaista ryhmätoimintaa. Järjestöjen kerhoissa edellytetään jäsenyyttä. Hyvinvointiryhmiin on ennakkoilmoittautuminen. Ryhmätoiminta löytyy kauden ohjelmasta.

Vapaaehtoiseksi palvelukeskukseen

Vapaaehtoistoiminta on tärkeä osa palvelukeskuksen arkea. Vapaaehtoiset muun muassa ohjaavat erilaisia harraste- ja peliryhmiä ja osallistuvat yhteisten tapahtumien järjestämiseen. Jos haluat toimia vapaaehtoisena, ota yhteyttä palvelukeskuksen henkilökuntaan tai käy tutustumassa vapaaehtoistehtäviin Espoon vapaaehtoisverkoston sivuilla.

Palvelukeskusten tilojen käyttö

Palvelukeskusten tiloja voivat varata ensisijaisesti seniori- ja eläkeläisjärjestöt omaan yleishyödylliseen toimintaansa. Muut käyttäjät voivat vuokrata tiloja sopimuksen mukaan. Tiloja voi tiedustella palvelukeskusten henkilökunnalta.

Tervetuloa mukaan toimintaan!