Monenlaista toimintaa

Espoon kaupunki, järjestöt ja yksityiset toimijat järjestävät runsaasti senioreille suunnattua toimintaa.

Espoon kaupunki tarjoaa monipuolista senioriliikuntaa. Kaikille 68 + -ikäisille espoolaisille senioreille on lisäksi tarjolla  maksuttomia liikuntapalveluita 68+ Sporttikortilla.

Palvelukeskus on alueen ikäihmisten kohtaamispaikka, jossa voit ruokailla, viettää aikaa, harrastaa ja osallistua tapahtumiin.

Uusien asioiden oppimiselle ei ole aivoissa ikärajaa. Opiskella voit esimerkiksi työväenopistossa ja ikäihmisten yliopistossa.

Tutustu myös kirjaston monipuoliseen tarjontaan. Kirjastoista löydät aina tekemistä: voit lukea, lainata, oppia uutta, harrastaa tai vain tavata ihmisiä. Kirjastossa on vapaus kokeilla, erehtyä, onnistua ja ihmetellä yhdessä.

Kulttuuri kuuluu kaikille. Mikäli sinun on vaikea päästä osallistumaan kulttuuritapahtumiin, voit pyytää mukaan myös vapaaehtoista kulttuurikaveria. Lisätietoa Kulttuurikaveri-toiminnasta: www.espoo.fi/kulttuurikaveri tai Espoon kulttuurikaverikoordinaattori p. 050 381 4033, kulttuurikaveri@espoo.fi.

Kiinnostaako vapaaehtoistoiminta? Vapaaehtoisena voit toimia muun muassa palvelukeskuksissa ja hoiva-kodeissa esimerkiksi ystävänä, juttukaverina, asiointiapuna, saattajana, ulkoiluseurana, lukuapuna, atk-apuna tai säestäjänä. Lisätietoa löydät Espoon vapaaehtoisverkoston sivuilta.