Rytmirekan täyttivät iloiset ihmiset ja musiikki

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
15.5.2019 klo 14.43

RytmiFest huipensi Tapiolan nuorisotilan ja Me Osalliset ry:n kevätkauden yhteistyön. Tapiolaan saapuneen Rytmirekan täyttivät iloiset ihmiset ja musiikki. Nuoret pääsivät soittamisen ja musiikin tekemisen lisäksi ikuistamaan tunnelmia photoboothissa ja nauttimaan muun muassa hodareista sekä yllätysesiintyjästä. 

Torstaina 9.5. järjestetyn RytmiFest -illan teemana oli musiikki, josta saatiin nauttia monessa muodossa. Liikkuvassa musiikkiluokassa, Rytmirekassa, nuoret pääsivät kokeilemaan soittamista ja tekemään ohjaajien opsatuksella omaa musiikkia. Illan aikana kuultiin myös livemusiikkia, kun lavalla esiintyivät Emma sekä Vahtera.

Etenkin Rytmirekan monipuoliset mahdollisuudet olivat nuorten mieleen:

”Tein kaikkea, Rytmirekka oli paras.”

”Rekka var jätte fint!”

”Oli kivaa, tein oman biisin.”

”Oli kivaa, sain soittaa viulua!”

RytmiFestillä haluttiin nostaa esiin nuorten yhdenvertaisuuden tärkeyttä. Tapahtuman järjestäminen oli osa nuorisopalveluiden ja Me Osalliset rty:n yhteistyötä, jonka tavoitteena on antaa erilaisille nuorille mahdollisuus kohdata toisiaan. Erityisesti sillä halutaan edistää erityistä tukea tarvitsevien nuorten osallisuutta lähiyhteisössä ja yhteiskunnassa, sekä kehittää vapaa-ajantoimintaa jo olemassa olevissa nuorten palveluissa. Nuorten toiveet ja näkemykset vapaa-ajan toiminnan sisällöstä, ja paikoista, joista sitä järjestetään, ovat tärkeä osa toiminnan kehittämistä.

Yhteistyötä jatketaan syksyllä.

Lisätiedot:

Tapiolan nuorisotila 
Me Osalliset ry

Emma

Kuvassa toinen illan yllätysesiintyjistä, Emma.