Presidentti Tarja Halonen vierailee ysiluokkalaisten Vaikuttamo-tapahtumassa

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
27.3.2019 klo 14.55

Nuorisovaltuuston järjestämä Vaikuttamo kokoaa jälleen poliittiset nuorisojärjestöt, kansalaisjärjestöt ja 9.-luokkalaiset yhteen Espoon kulttuurikekukseen. Ensi maanantaina järjestettävässä Vaikuttamossa ysiluokkalaiset pääsevät tutustumaan yhteiskunnallisen vaikuttamisen maailmaan. Tapahtumassa vierailee myös presidentti Tarja Halonen.

”Vaikuttamo on kohtaamispaikka, jossa 9.-luokkalaiset, järjestöt ja poliittiset vaikuttajat pääsevät keskustelemaan yhdessä. Tässä tapahtumassa on mahdollisuus innostua ja tutustua tarkemmin itseään kiinnostaviin asioihin.” Näin kuvaa seitsemättä kertaa järjestettävää tapahtumaa Espoon nuorisovaltuuston puheenjohtaja Joel Vanhanen.

Maanantaina 1.4. järjestettävä tapahtuma koostuu kolmesta samansisältöisestä jaksosta (klo 9-11, 11-13 ja 13-15). Tunnin poliittisten nuorisojärjestöpaneelin ja puhujavieraiden haastattelujen jälkeen oppilaat tutustuvat kansalaisjärjestöihin kiertelemällä järjestöjen pisteillä.

Paikalle on päivän aikana tulossa puhujavieraiksi presidentti Tarja Halonen, kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä, ministeri Sampo Terho, europarlamentaarikko Nils Torvalds, Espoon kaupunginhallituksen puheenjohtaja Markku Markkula sekä kansanedustajat Matti Vanhanen, Pia Kauma, Elina Lepomäki, Maria Guzenina ja Harry Harkimo.

Lisätietoa Vaikuttamosta ja tapahtumaan osallistuvista tahoista: www.espoo.fi/vaikuttamo.

Lisätietoja:

Niina Ekstam 
nuorisotyön koordinaattori  
p. 045 343 7100
niina.ekstam@espoo.fi   

Joel Vanhanen
nuorisovaltuuston puheenjohtaja   
p. 050 543 2670                                                                   
joel.henrik.vanhanen@gmail.com