Pomppupallo-konsertteja kohtuvauvoille

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
5.3.2019 klo 8.00

Tapiola Sinfonietta aloittaa maaliskuussa 2019 säännölliset konsertit kohtuvauvoille, tiettävästi ensimmäisenä orkesterina maailmassa. Pomppupallo-nimeä kantavissa konserteissa luodaan musiikin avulla suhdetta syntymättömään lapseen.

Pomppupallo-konserttien lähtökohtana ovat tutkimukset, jotka osoittavat, että ihmisen ensimmäinen aistimus on rytmi. Kohdussa äidin sydän soi bassorummun tapaan ja sitä säestää verisuonten suhina. Konserteissa lauletaan yhdessä tuttuja lauluja, tehdään helppoja rytmejä ja kuunnellaan musiikin resonointia kehossa. Oppaina ovat Tapiola Sinfoniettan kokeneet muusikot ja maamme eturivin musiikkikasvattajat Soili Perkiö ja Heidi Tamper.

Vauvoista Tapiola Sinfoniettan kummilapsia

Pomppupallo-konsertteihin ovat tervetulleita espoolaiset äidit, joiden laskettu aika on vuonna 2019. Mukaan voi ottaa myös toisen aikuisen, eikä edeltävää musiikkiharrastusta vaadita. Espoon kulttuurikeskuksessa 7.3.2019 pidettävään suurkonserttiin voi ilmoittaa mukaan myös sisaruksia ja isovanhempia.

Konsertteihin tulee ilmoittautua etukäteen osoitteessa: tapiolasinfonietta.fi/yleisotyo/pomppupallo/

Konsertit toteutetaan yhteistyössä Espoon neuvoloiden kanssa.

Pomppupallo-konsertit käynnistävät samalla Tapiola Sinfoniettan kummilapsitoiminnan. Kaikista vuonna 2019 Espoossa syntyvistä vauvoista tulee orkesterin kummilapsia, joille tarjotaan konsertteja 3-vuotiaaksi asti.

Pomppupallo-konsertit keväällä 2019

Ti 5.3.2019 klo 18, Sellosali
Tapiola Sinfoniettan kamariorkesteri

Ke 6.3.2019 klo 18, Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali
Tapiola Sinfoniettan kamariorkesteri

To 7.3.2019 klo 19, Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali
Tapiola Sinfonietta

Pomppupallo-konsertit täydentävät Tapiola Sinfoniettan laajaa yleisötyökokonaisuutta, johon ovat jo vuosien ajan kuuluneet säännölliset esiintymiset Espoon neuvoloissa, koulussa, sairaaloissa ja hoivakodeissa. Nämä tilaisuudet tavoittavat vuosittain noin 8 000 kuulijaa. Yleisötyö kuuluu kaikkien Tapiola Sinfoniettan muusikoiden toimenkuvaan, ja seitsemällä orkesterin muusikolla on myös sairaalamuusikon koulutus.

Lisätiedot
Tapiola Sinfonietta, tuottaja Miina Sivula, p. 046 877 2299, miina.sivula@espoo.fi

Osoitteet
Sellosali: Soittoniekanaukio 1, Leppävaara
Espoon kulttuurikeskus: Kulttuuriaukio 2, Tapiola