Perinnemaisematalkoot Laajalahden luonnonsuojelualueella

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Osallistu luonnon monimuotoisuuden ylläpitoon ja tule niittytalkoisiin. Samalla pääset tutustumaan alueen historiaan toiminnallisella tavalla. Heinät niitetään etukäteen ja seivästetään lauantaina talkoovoimin. Heinäseipäät ovat niityllä pari viikkoa ilahduttamassa ohikulkijoita.

Sopivia töitä löytyy koko perheelle. Pienimmät lapset voivat toimia tappityttöinä tai –poikina, vähän isommat  lapset haravoida. Raavaita miehiä kaivataan rautakangen varteen seipäiden pystytykseen. Heinähangolla heiniä nostelemaan pääsevät kaikki, joilla on tarpeeksi voimaa ja pituutta.

Mukaan tarvitset vesipullon, heinätöihin sopivat vaatteet, työhanskat ja reipasta talkoomieltä. Aurinkoisella säällä on hyvä olla ilmava päähine. 

Kokoontuminen luontotalon pihassa klo 11, josta mennään yhdessä työvälineiden kanssa talkooniitylle. Talkooväelle tarjotaan talkoiden päätteeksi keittolounas ja kahvit luontotalon Café Elfvikissä.

Osallistujamäärä on rajoitettu koronaviruksen vuoksi, jotta myös ruokailu voidaan järjestää turvallisesti. Ilmoittaudu talkoisiin viimeistään 5.8.2021, niin osaamme myös varata riittävästi tarjoiluja ja talkoovälineitä.

Perinnemaisematalkoot Laajalahden luonnonsuojelualueella

Tiedot ja sijainti

Aika

la 7.8.2021 klo 11.00 - 14.00

Paikka

Laajalahden luonnonsuojelualue

Elfvikintie 4, Espoo

Järjestäjä

Villa Elfvikin luontotalo, Luonnonhoitoyksikkö ja Metsähallitus

Yhteystiedot

043 826 9208

villaelfvik@espoo.fi

Ilmoittautuminen päättyy

05.08.2021

Hinta, euroa

0