Palvelutorin vuorovaikutus kehittyy kokeillen

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
16.11.2017 klo 8.49

Palvelutorin nopeiden kokeilujen yritykset ja Palvelutorin henkilöstöä yhteiskuvassa Nopeiden kokeilujen yrittäjien ja Palvelutorin henkilöstön ensimmäisessä kokoontumisessa oli innostunut tunnelma. Kokeilijat löysivät heti ideoita siihen, miten kokeilut voivat tukea ja hyödyttää toisiaan.

Ison Omenan palvelutorilla on alkanut Espoon Nopeiden kokeilujen ohjelma, jossa kehitetään yritysten ja yhteisöjen ideoita ja aihioita valmiimmiksi tuotteiksi yhdessä Palvelutorin yksiköiden kanssa.

Kokeiluhaussa yrityksiltä ja yhteisöiltä pyydettiin ideavaiheessa olevia ratkaisuja liittyen yhteistyön kehittämiseen ja robotiikkaan, jotka olivat Palvelutorilla tunnistettuja kehittämistarpeita. Aiheet selvästi inspiroivat, sillä tarjouksia saatiin jopa 16.

− Tämä on kaupungille ja yrityksille uudenlainen tapa kehittää yhdessä. Hienoa, että yritykset lähtivät ennakkoluulottomasti tarjoamaan erilaisia ratkaisuja. Tärkeää meille oli, että kokeiltava tuote on vielä aidosti raakile ja että se vastaa kehittämistarpeeseemme, projektipäällikkö Veera Vihula kertoo.

Neljä kokeilukumppania

Kokeiluihin päädyttiin ottamaan mukaan neljä yritystä, jotka ovat Innofactor, Soldeman, HAPPYMOOR ja Tamora.

HAPPYMOOR testaa uudenlaista yhteistyön kehittämisen mallia, Soldeman ja Tamora tehostavat Palvelutorin viestintää erilaisilla videosisällöillä ja Innofactor kehittää uudenlaista chatbot-robotin ja puheentunnistamisen yhdistelmää. Kokeiluja yhdistää se, että niiden kautta Palvelutorin vuorovaikutus asiakkaiden kanssa paranee.

Asiakkaat mukaan – seuraa Facebookia!

Kokeiluissa halutaan saada Palvelutorin asiakkaat mukaan, jotta kehitetyistä ratkaisuista saadaan heti aitoja asiakaskokemuksia.

Voit seurata kokeilujen etenemistä Palvelutorin Facebook-sivun kautta. Kutsumme myös osallistujia kokeilujen työpajoihin Facebookissa.

Lisätietoja: projektipäällikkö Veera Vihula, veera.vihula@espoo.fí

6Aika EAKR Vipuvoimaa