Pääkaupunkiseutu houkuttelee kasvulla kiinteistö- ja sijoitustapahtumassa

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
14.3.2016 klo 16.49

Pääkaupunkiseutu on Euroopan nopeimmin kasvavia alueita. Kasvavat kaupungit Helsinki, Espoo ja Vantaa esittäytyvät yhdessä kiinteistöalan suurtapahtumassa MIPIM 2016:ssä Ranskan Cannesissa 15.–18. maaliskuuta 2016 teemalla ”Growing fast, Connecting fast”.

Päähuomio kiinnitetään voimakkaasti kehittyvän Pasila–Vallila–Kalasatama-akselin tarjoamiin mahdollisuuksiin, Länsimetron muodostamaan kasvu- ja kehityskäytävään sekä vahvassa muutoksessa olevaan Aviapoliksen alueeseen.

Pääkaupunkiseudun vahvuuksina sijoituskohteena tuodaan esiin taloudellinen, sosiaalinen ja ekologinen vakaus ja kestävyys, hallinnon ja yrityskulttuurin avoimuus, energiatehokkuus sekä väestön hyvä koulutustaso.

Helsinki Finland -yhteisosasto

MIPIM-tapahtuman Helsinki Finland -osastolla esittäytyvät Helsingin, Espoon ja Vantaan lisäksi Turun ja Tampereen kaupungit sekä yrityskumppaneina Senaatti-kiinteistöt, Skanska, SRV ja YIT.

MIPIM-tapahtuma (Le Marché International des Professionnels de I’IMmobilier) kokoaa tänä vuonna yli 20 000 kävijää sekä näytteilleasettajaksi yrityksiä, alueita ja kaupunkeja 89 eri maasta yhteensä noin 2 400. Helsinki on osallistunut MIPIM-tapahtumaan 1990-luvun puolivälistä alkaen.

Lisätietoa: www.helsinki-finland.fi