Opiskelijoilla mahdollisuus VideoVisit-videovastaanottoon

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
10.11.2020 klo 15.36

Opiskelijalla on mahdollista osallistua terveystarkastukseen tai muuhun terveydenhoitajan tapaamiseen videovastaanoton välityksellä 23.11.2020 alkaen.

Useimmat terveydenhoitajan vastaanotot onnistuvat myös etätapaamisena. Joskus videovastaanoton lisäksi tarvitaan myös käynti vastaanotolla, tutkimuksia tai toimenpiteitä varten. Tällöin käynti on yleensä lyhyempi, koska hoidontarpeen arviointi ja tarvittavat taustatiedot on jo käyty läpi videovastaanotolla.

Videovastaanottoa varten tarvitset laitteen, jossa on kamera ja mikrofoni, sekä rauhallisen tilan, jossa voit luottamuksellisesti puhua asioistasi.

Varaathan ajan etukäteen

Käytämme VideoVisit-videovastaanotolla vahvaa tunnistautumista (verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenne). Varaa aika videovastaanotolle verkossa Ajanvaraukset verkossa > Opiskeluterveydenhuollon ajanvaraus.

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta vahvaan tunnistautumisen, voit halutessasi pyytää terveydenhoitajaa lähettämään sinulle sähköpostiin videovastaanottolinkin, jota kautta etätapaaminen voidaan hoitaa. Mikäli haluat osallistua etänä johonkin ennalta sovittuun tapaamiseen, olethan yhteydessä terveydenhoitajaan hyvissä ajoin etukäteen.

Parhainten videovastaanotto toimii Google Chrome -selaimella. Mikäli käytät Internet Explorer -selainta tai mobiililaitetta (tabletti, älypuhelin), lataathan laitteellesi ilmaisen VideoVisit Meet -sovelluksen osoitteessa info.videovisit.