Nuorisopalveluiden suunta tuleville vuosille: tehdään kivaa yhdessä!

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
21.4.2016 klo 20.19

ESPOO TIEDOTTAA

Liikunta- ja nuorisolautakunnan kokous 21.4.2016

NUORISOPALVELUIDEN SUUNTA TULEVILLE VUOSILLE: TEHDÄÄN KIVAA YHDESSÄ!

Liikunta- ja nuorisolautakunta päätti nuorisopalveluiden suunnasta tuleville vuosille. Nuorisopalveluiden pääasiallinen kohderyhmä on jatkossa 12-17-vuotiaat. Kivaa tekemistä tuotetaan kaikille espoolaisnuorille.

Nuorisopalvelut  tuottaa kivaa tekemistä kaikille espoolaisnuorille nuorisotiloilla ja muissa nuorten kokoontumispaikoissa läpi vuoden. Kesällä 2016 alkaa kesäpaku-toiminta, jossa kivaa tekemistä viedään nuorten luokse mm. uimarannoille, urheilupuistoihin ja muihin nuorison suosimiin kokoontumispaikkoihin.

Nuorten toivomia tapahtumia järjestetään jatkossakin. Tapahtumakiertue alkaa taas syksyllä 2016 Nuori Espoo Livestä, joka on Kannusalissa Espoo-päivänä 27.8. Livessä on paljon nimekkäitä esiintyjiä ja kivaa tekemistä. Nuori Espoo tapahtumakiertueessa nuoret pääsevät mukaan suunnittelemaan ohjelmaa ja esiintymään myös itse. Tapahtumia on yhteensä 19.

Nuorisopalveluiden pääkohderyhmä tarkentui

Nuorisopalveluja tuotetaan jatkossa pääasiassa 12-17-vuotiaille nuorille, huomioiden muunkin ikäiset lapset ja nuoret. Nuoret osallistuvat toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. Kouluyhteistyötä jatketaan mutta nuorisonohjaajien työpanos keskitetään 6.-8.-luokkalaisten nuorten parissa toimimiseen. Nuorisopalveluiden uutta suuntaa etsittiin yhdessä nuorten kanssa Nuori Espoo Suuntaamo -projektissa, joka toteutettiin talvella 2015-2016.

Perusavustukset liikuntatoimintaan myönnettiin vuodelle 2016

Liikunta- ja nuorisolautakunta päätti myöntää liikuntatoiminta-avustusta vuodelle 2016 yhteensä 1 370 500 euroa ja erityisryhmien liikuntatoiminta-avustusta yhteensä 25 000 euroa. Avustusta myönnetään toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä toimintasuunnitelman ja talousarvion perusteella kuluvan toimintakauden liikuntatoimintaa varten.

                                                     

Liikunta- ja nuorisolautakunnan jäsenet: https://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko/Lautakunnat_ja_johtokunnat

Liikunta- ja nuorisolautakunnan esityslista: https://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko

Lisätietoja:

Liikunta- ja nuorisolautakunnan puheenjohtaja Antti Aarnio, puh 0400 381 634, antti.aarnio@sttk.fi
Liikunta- ja nuorisopalvelujen johtaja Martti Merra, puh 043 824 9586, martti.merra@espoo.fi

Nuorisopalvelupäällikkö Merja Nordling, puh 043 8247 060, merja.nordling@espoo.fi