Leirivälinelainaamo

Leirivälinelainaamo

Leirivälinelainaamo sijaitsee Espoonlahden paloaseman hallitiloissa ja yhteistyökumppanina toimii Espoon partiotuki.

Leirivälinelainaamon välineet on tarkoitettu ensisijaisesti espoolaisille nuorisoyhdistyksille ja -järjestöille, liikunta- ja nuorisopalveluiden omaan toimintaan sekä nuorten toimintaryhmille. Välineitä luovutetaan toissijaisesti muiden yhteisöjen toimintaan. Palvelu ei ole tarkoitettu yksityishenkilöille

Lainaaja vastaa siitä, että välineitä käytetään asianmukaisesti ja ohjeistuksia noudatetaan. Lainaaja on velvollinen palauttamaan lainatut välineet sovitussa aikataulussa. Mikäli palautus ei toteudu sovitusti, on lainaaja korvausvelvollinen. Jos välineen rikkoutuminen on aiheutunut käyttöohjeiden laiminlyönnistä tai huolimattomuudesta, on lainaajan omalla kustannuksellaan korvattava vahinko.

Aukioloajat

Leirivälinelainaamo on toistaiseksi rajatusti auki: 

  • Lainaus on mahdollista alle 18 vuotiaiden päivätoimintaan
  • Lainausaika on to-su tai su-to. Lainausaika on kuitenkin korkeintaan 7 vuorokautta kerrallaan.
  • Lainattavissa on lumikengät, sukset, sauvat, ahkiot ja nuotiopannut 

Vain sovitut nouto ja palautuskäynnit lainaamolla huomioidaan ja kasvomaskia suositellaan lainaamossa asioidessasi. Ethän tule lainaamoon sairaana. 

Kesäajan ennakkovarauksissa kaikki lainaamon kalusto on toistaiseksi normaaliin tapaan varattavissa.

Koronaviruspandemian vuoksi ylläolevat ohjeet ovat voimassa toistaiseksi.

Ennakkovaraukset kesäkaudelle 1.6.-31.8.2021

Ennakkovarauksia voi jättää vain yllä olevan lomakkeen kautta 31.3.2021 klo 23:59 saakka, jonka jälkeen lomake sulkeutuu. Tämän jälkeen Espoon kaupunki ratkaisee mahdolliset päällekkäiset varaukset. Varaajille tiedotetaan päätöksistä huhtikuun aikana. Ennakkovarauksen sulkeuduttua kesäajalle voi tehdä varauksia normaalin varauslomakkeen kautta, mutta kaikki ennakkovaraukset ovat etusijalla.