Leirivälinelainaamo

Leirivälinelainaamo

HUOM! LEIRIVÄLINELAINAAMO ON SULJETTU AINAKIN 31.1.2021 ASTI. 

Leirivälinelainaamo sijaitsee Espoonlahden paloaseman hallitiloissa ja yhteistyökumppanina toimii Espoon partiotuki.

Leirivälinelainaamon välineet on tarkoitettu ensisijaisesti espoolaisille nuorisoyhdistyksille ja -järjestöille, liikunta- ja nuorisopalveluiden omaan toimintaan sekä nuorten toimintaryhmille. Välineitä luovutetaan toissijaisesti muiden yhteisöjen toimintaan. Palvelu ei ole tarkoitettu yksityishenkilöille

Lainaaja vastaa siitä, että välineitä käytetään asianmukaisesti ja ohjeistuksia noudatetaan. Lainaaja on velvollinen palauttamaan lainatut välineet sovitussa aikataulussa. Mikäli palautus ei toteudu sovitusti, on lainaaja korvausvelvollinen. Jos välineen rikkoutuminen on aiheutunut käyttöohjeiden laiminlyönnistä tai huolimattomuudesta, on lainaajan omalla kustannuksellaan korvattava vahinko.

Ennakkovaraukset kesäkaudelle 1.6.-31.8.2020

Ennakkovarauksia voi jättää vain yllä olevan lomakkeen kautta 31.3.2020 klo 23:59 saakka, jonka jälkeen lomake sulkeutuu. Tämän jälkeen Espoon kaupunki ratkaisee mahdolliset päällekkäiset varaukset. Varaajille tiedotetaan päätöksistä huhtikuun aikana. Ennakkovarauksen sulkeuduttua kesäajalle voi tehdä varauksia normaalin varauslomakkeen kautta, mutta kaikki ennakkovaraukset ovat etusijalla.