Nuorisotilat ovat kiinni, toiminta jatkuu somessa ja Discordissa

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
3.4.2020 klo 15.17

Kaupungin nuorisotilat ovat kiinni koko loppukevään, mutta Ohjaamotalo avataan heti kun se on mahdollista. Toiminta ei kuitenkaan ole loppunut, vaan sitä jatketaan verkossa. Nuorisonohjaajat ovat tavoitettavissa mm. nuorisotilojen sometilien kautta, Discordin nuorisotilassa sekä Sekasin-chatissa. Myös Ohjaamotalon arki jatkuu.

Koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi myös nuorisotilat ja Ohjaamotalo on määräysten mukaisesti suljettu. Nuorisopalveluiden toimintaa jatketaan muun muassa verkossa. Nuorisonohjaajien kanssa voi jutella peliympäristöissä ja nuorisotilojen somekanavissa, myös erilaisia kerhoja ja hengailuhetkiä toteutetaan nuorisotilien somessa. 

Discord on turvallinen ja ilmainen palvelu, joka toimii nettiselaimella tai puhelimeen erikseen ladattavalla Discord-sovelluksella. Espoon nuorisotilaan pääset osoitteella bit.ly/nuoriespood ja siellä voit jutella ja chattailla joko porukalla tai yksityisesti. Juttu- ja peliseuraa löytyy nuorisonohjaajista ja muista nuorista.   

Digitaalinen nuorisotila Discordissa on auki maanantaista torstaihin kello 15–21 ja perjantaisin sekä lauantaisin kello 16–22. 

Nuorisotilot löydät Instagramista tunnisteella #nuoriespoo.

Sekasin-chat on nuorille suunnattu kahdenkeskinen chatpalvelu, joka tarjoaa tukea elämän eri ongelmatilanteisiin luotettavasti ja matalalla kynnyksellä. Sekasin-chat on auki vuoden jokaisena päivänä: Maanantaista perjantaihin klo 09:00-24:00 sekä lauantaina ja sunnuntaina 15-24.

Myös Ohjaamotalon arki jatkuu

Starttipistetoiminta jatkuu puhelinpalveluna ja nuoria kohdataan puhelimitse myös muutoin.

- Uskon siihen, että löydämme myös uusia innovatiivisia ratkaisuja kohtaamiseen, toteaa Ohjaamotalon päällikkö Tero Luukkonen.

www.espoo.fi/ohjaamotalo 
www.instagram.com/ohjaamotalo

Katso 26.3. päivitetty uutinen: Espoon digitaalinen nuorisotila aukeaa