Nuorisoyhdistykset ja -järjestöt

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
Espoolaisilla nuorisojärjestöillä on paljon erilaista toimintaa, josta saat tietoa ottamalla yhteyttä suoraan järjestöihin. Aluenuorisojärjestöjen yhteystiedot löytyvät alta ja linkitetyistä otsikoista pääset selaamaan järjestöjen kotisivuja. voi hakea yhdistysten ja järjestöjen yhteystietoja.


ESBOBYGDENS UNGDOMSFÖRBUND RF
Till EBUF hör 9 svenskspråkiga ungdomsföreningar i Esbo, med ca 2 500 medlemmar och 7 föreningshus. EBUF äger Musikinstitutet Kungsvägen, arrangerar bl.a. Finns sommarteaters föreställningar, teaterklubbar, läger för barn, evenemanget Kulturen vid ån, Glims höstmarknad och Esbo Lucia.
Infokanaler: EBUF-Nytt 4 nr/år (upplaga 1700 ex), Myrstacken-spalten i Hbl,  40 ggr/år.

ESPOON KOKOOMUSNUORET RY  
Espoon kokoomusnuoret ry:n tarkoitus on vaikuttaa ja osallistua aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun lasten ja nuorten hyvän elämän edellytysten luomiseksi. Tarkoitus on toimia osallisuutta edistävänä ja elämyksiä tuottavana järjestönä sekä tarjota mahdollisuuksia harrastamiseen järjestämällä kerho-, leiri-, retki- ja koulutustoimintaa erityisesti lapsille ja nuorille.
          
ESPOON NUORET KOTKAT ALUEJÄRJESTÖ RY
Espoon Nuoret Kotkat tarjoavat lapsille hauskaa tekemistä ja uusia kavereita. Toiminnassa on turvallista olla, sillä lasten mukana on aina aikuisia ohjaajia. Perustarkoituksemme on tukea lasten ja nuorten kasvua itsenäiseksi, elämänmyönteisiksi ja tasapainoisiksi aikuisiksi. Toimintamuotojamme on leirit suomessa ja ulkomailla, kerho- ja retkitoiminta, koulutus ja erilaiset tapahtumat.

ESPOON NUORET YMPÄRISTÖNSUOJELIJAT RY
Espoon Nuoret Ympäristönsuojelijat (ENY ry) on Luonto-Liiton Espoossa ja Kauniaisissa toimiva aluejärjestö. Se on lasten ja nuorten oma luonnonharrastus- ja ympäristönsuojelujärjestö. ENY järjestää alueellaan luontoleirejä ja luontokerhoja sekä monenlaista luontoon ja ympäristönsuojeluun liittyvää toimintaa.

ESPOON PARTIOTUKI RY
Espoon Partiotuki ry (EPT) on espoolaisten ja kauniaislaisten partiolippukuntien aluejärjestö. Lippukuntia EPT:ssä on yhteensä 42, joista viisi on ruotsinkielisiä. Neljässä lippukunnassa on käytössä meripartio-ohjelma. Jäsenlippukunnissa partiolaisia on yli 3500. EPT järjestää koulutusta, kilpailuja, leirejä ja muita tapahtumia sekä pitää yhteyttä sidosryhmiin.

SUOMEN DEMOKRATIAN PIONEERIEN LIITTO RY
Espoon aluejärjestö / Reijo Ranta gsm. 041 464 58 / reijo.ranta@sdpl.fi

KANSALLINEN LASTENLIITTO - ESPOON ALUEJÄRJESTÖ RY
Espoon lastenliitto on lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, joka järjestää laadukasta toimintaa lapsille ja varhaisnuorille sekä lapsiperheille. Pyrimme toimimaan perheitä yhdistävänä, vanhemmuutta tukevana ja elämyksiä tuottavana järjestönä sekä tarjoamaan mahdollisuuksia harrastamiseen järjestämällä kerho-, leiri-, retki- ja koulutustoimintaa erityisesti lapsille ja nuorille.