Nuorisotilat pysyvät edelleen suljettuina

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
3.3.2021 klo 17.10

Päivitetty 29.3.2021

Kaupungin nuorisotilat ja Ohjaamotalo ovat kiinni 30.4.2021 asti, mutta toiminta jatkuu verkossa ja ulkona. Verkon kohtaamispaikkoja ovat erilaiset peliympäristöt ja somekanavat, joissa järjestetään erilaisia kerhoja, hengailuhetkiä ja etävalmennusta. Tarvittaessa nuoria voidaan tavata kahden kesken ulkona, turvaväleistä huolehtien.

Voimassaoloajan jatkamisella torjutaan epidemian ja uuden virusmuunnoksen leviämisen sekä sosiaali- ja terveydenhuollon ylikuormittumisen uhkaa. Myös kasvomaskin käyttöä suositellaan edelleen kaikille yli 12-vuotiaille. Määräaikaisia suosituksia ja rajoituksia jatketaan uuden määräajan jälkeen edelleen tarvittaessa.

Toimintaa verkossa

Nuorisonohjaajat ovat tavoitettavissa muun muassa nuorisotilojen Instagram-tilien kautta. Kaikki nuorisotilat löytyvät Instagramista tunnisteella #nuoriespoo.

Digitaalinen nuorisotila Discordissa jatkaa toimintaa. Discord on turvallinen ja ilmainen palvelu, joka toimii nettiselaimella tai puhelimeen erikseen ladattavalla sovelluksella. Espoon nuorisotilaan pääset osoitteella bit.ly/nuoriespood ja siellä voit jutella ja chattailla joko porukalla tai yksityisesti. Juttu- ja peliseuraa löytyy nuorisonohjaajista ja muista nuorista.

Kohtaamisia ulkona

Yksin ei tarvitse jäädä, sillä nuorisonohjaajia voi tarvittaessa tavata myös turvallisesti ulkona kaverikävelyllä. 

Myös Ohjaamotalon arki jatkuu

Starttipisteet suljetaan, mutta toiminta jatkuu ensisijaisesti puhelinpalveluna. Ohjaamotalon palveluja tarjotaan myös Discordissa, osoitteessa bit.ly/ohjaamotalod.

Ohjaamotalon Discord on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12-16 sekä tiistaisin ja torstaisin klo 10-16.

Kaikki Ohjaamotalon asiantuntijat ovat edelleen tavattavissa etäyhteyksin, ja tarvittaessa nuorille järjestetään etävalmennusta, joko yksin tai ryhmässä.

www.espoo.fi/ohjaamotalo 
www.instagram.com/ohjaamotalo