Kerhot ja kädentaitoryhmät

SYKSY 2019

Sisusta, tuunaa ja taiteile -kerho 12-20 vuotiaille.

Perjantaisin 6.9. alkaen klo 16-21, voit tulla sinulle parhaiten sopivaan ajankohtaan.

Tule toteuttamaan omat sisustusideasi. Voit esimerkiksi suunnitella ja toteuttaa oman astiastosi keramiikasta muovaillen,kutoa maton lempiväreissäsi, tuunata vanhaa, punoa koreja sekä maalata tauluja. Kerho kokoontuu Leppävaaran nuorisotilan kerhohuoneessa.

Kädentaitojen kerho 3.6. luokkalaisille

Torstaisin 5.9. alkaen klo 15.00-17.00.

3-6. Luokkalaisille suunnattu kädentaitojen kerho. Kerhossa tehdään käsitöitä monipuolisesti eri materiaaleja ja tekniikoita hyödyntäen. Kerho kokoontuu Leppävaaran nuorisotilan kerhohuoneessa.

Nukkekotikerho 9-13 vuotiaille

Torstaisin 5.9. alkaen klo 17.30-20.00.

Kerholaiset saavat ideoida ja toteuttaa omat nukkekotinsa sekä huonekalut ja asukkaat nukkekoteihin monipuolisesti erilaisia materiaaleja ja kädentaitojen menetelmiä hyödyntäen. Kerho kokoontuu Leppävaaran nuorisotilan kerhohuoneessa.

Kuvataidekerho 9-11 vuotiaille

Keskiviikkoisin 4.9. alkaen klo 15-17.

Kerhossa tutustumme erilaisiin kuvataidetekniikoihin,piirrämme, maalaamme sekä kokeilemme sekatekniikoita. Kerho soveltuu kaikentasoisille. Kerho kokoontuu Leppävaaran nuorisotilan kerhohuoneessa.

Lisätiedot kädentaitokerhoista:iida.mantysaari@espoo.fi

Pienoismallikerho 11-17 vuotiaille

Keskiviikkoisin klo 18-21.

Pienoismallien rakentelua ja maalausta. Käytetään kynäruiskua ja muita moderneja työvälineitä. Kerhossa opitaan tietoa, taidetta, tekniikkaa ja järjestelmällisyyttä. Kerholaiset myös osallistuvat vuosittain pienoismallikilpailuihin. Kerho on maksuton ja kerhoon saa tuoda myös omia rakennussarjoja. Kerho kokoontuu Leppävaaran nuorisotilan kerhohuoneessa. Lisätiedot pienoismallikerhosta:perttu.ahonen@espoo.fi

Skeittikerho

Kerho kokoontuu tiistaisin kello 15.00 – 17.30 Espoon Rullalautailijat Ry:n ylläpitämässä skeittihallissa Tuulimäen väestönsuojassa, itätuulenkuja 9. Aloitus kerholle on 10.9.2019. kerhon alaikäraja on 9 vuotta. Suosittelemme suojien käyttöä. Paikalla on kerrasta riippuen 1-3 nuoriso-ohjaajaa jotka opastavat nuoria mikäli he näin haluavat. Jokaisella ohjaajalla on vankka lajikokemus. Kerhoon ei ole sitoutumispakkoa eikä ennakkoilmoittautumista, mukaan pääsee tulemalla paikalle.

Lautapeliryhmä yläkoululaisille

Tule mukaan Leppävaaran nuorisotilalla alkavan lautapeliryhmään. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin  alkaen 4.9 klo 14.30-16.30 Leppävaaran nuorisotilalla. Luvassa on leppoisaa ja mukavaa pelaamista erilaisten lauta-ja korttipelien muodossa (ei roolipelejä). Mahdollisuus on jonain kertana myös pelata shakkia.

Pelaamme monipuolisesti erilaisia pelejä niin kevyemmistä ja nopeista peleistä vähän enemmän aikaa vaativampiin peleihin. Ryhmään osallistujilla on mahdollisuus esittää pelitoiveita ja niiden mukaan rakennamme myös kertojen sisältöä.

Mahdollista on välillä lautapelien ohella pelata esim. biljardia ja pingistä. Saattaapa olla, että välillä tarjolla on myös jotain pientä välipalaa. Toiminta on maksutonta. Lisätietoja:tuija.junttila@espoo.fi. Tervetuloa mukaan!

Kaikki kerhot ovat maksuttomia.